Vijesti

Dodik: Pa neće nam ministri na posao u tačkama, ili na biciklu!

Kupovina službenog vozila Audi za potrebe Ministarstva prosvjete i kulture RS, odnosno ministra Dane Maleševića je potpuno opravdana, prokomentarisao je predsjednik RS Milorad Dodik na konferenciji za medije nakon današnjeg zasjedanja Vlade RS.

"Šta me pitate, da li su opravdani protesti ili kupovina automobila, naravno da je kupovina automobila potrebna pa neće nam se valjda ministri voziti u tačkama ili na biciklu, znate kad ćemo odustati od kupovine vozila, onda kada Crnadak i Ivanić to isto učine, ni oni se ne voze na biciklu, jel’ tako", rekao je Dodik, a prenosi portal Klix.

Na konstataciju novinara da je ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak poništio tender za nabavku novog vozila, predsjednica Vlade RS Željka Cvijanović je rekla da je to jeftin marketinški trik.

"To je njihovo zavaravanje javnosti, ja sam još prije nekoliko godina rekla da je neophodno ući u proces zanavljanja voznog parka i to i dalje smatram, to je neophodno, a to što me neki prozivaju i govore to što govore svjedoči o njihovom kućnom vaspitanju i okruženju iz kojeg dolaze", rekla je Cvijanovićeva komentarišući proteste zbog nabavke novog vozila i zahtjeve za smjenu ministra Maleševića.

 

Izvor: Klix

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog