Kultura

Promocija knjige Milka Grmuše: „Novi koncept Republike Srpske“

U prostorijama Chillout caffe-a, koji se nalazi u prizemlju Narodne biblioteke Republike Srpske, u ponedjeljak , 11. septembra biće promovisana knjiga – „Novi koncept Republike Srpske“, čiji je autor naš bloger Milko Grmuša.

Promocija je zakazana za 18 časova, a ovom prilikom biće organizovan i #FrontalUp , odnosno druženje tviteraša koje redakcije Frontala organizuje već nekoliko godina.

Prema riječima autora, „Novi koncept Republike Srpske“ je publikacija koja predstavlja zaokružen okvir njegovih kolumni objavljenih u proteklih nekoliko godina na Frontalu, uz nekoliko tekstova koji ranije nigdje nisu bili publikovani.

„Riječ je o tekstovima koji nisu postali dio ove publikacije prosto na način da budu preuzeti sa Frontala, već postoji jedna nit među njima koja se ogleda u činjenici da je tema svih ovih tekstova moj lični pogled na budućnost Republike Srpske, a koja jeste centralni okvir svih mojih političkih promišljanja. Ti tekstovi se vežu jedni za druge, a sama publikacija predstavlja zaokruženi koncept mog političkog viđenja Republike Srpske. Njena osnovna ideja i cilj jeste da motiviše što više građana da takođe daju svoja viđenja Republike za narednih deset i trideset godina, jer se Srpska tiče svih nas i proizilazi iz suverene volje svakod od nas“, kaže Grmuša.

Izdavač ove publikacije je banjalučka izdavačka kuća „Imprimatur“, recenzent je Slobodan Georgiev, novinar nedjeljnika „Vreme“, a knjiga je objavljena u ediciji Frontal.

 

Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog