Republika Srpska

„Elektro Vukojević“: Prodaja preko interneta pun pogodak!

„Elektro Vukojević“ je ove godine napravila iskorak u svom poslovanju ušavši u sistem PDV-a, a najviše zahvaljujući dobroj saradnji sa zajednicama etažnih vlasnika.

To se posebno odnosi na ugradnju i popravke interfona svih proizvođača i ugradnju led rasvjete na kojoj je bazirana trgovina.

„Što se tiče zajednica etažnih vlasnika sa njima trenutno najviše sarađujemo kroz ugradnju audio i video interfona. Zatim, video nadzor koji danas skoro svaki ulaz ugrađuje jer samim tim stanari u zgradi imaju uvid šta im se dešava, i mogu adekvatno da reaguju u bilo kojem slučaju“, kaže Vukojević.


Dodaje da su uz interfone prateći proizvodi šifratori, bezkontaktni ulazak u zgradu putem pin koda ili kartice.

U radnji „Elektro Vukojević“ koja se nalazi u banjalučkoj Ulici Slobodana Kusturića, broj 18,  možete pronaći bogat izbor led sijalica koje su manji potrošači, ekološki prihvatiljive i finansijski isplative. Tu su još i led trake, led reflektori i led paneli sa senzorima.

Vukojević ističe da trenutno značajno učešće u asortimanu trgovine zauzimaju grejna tijela, konvektori i radijatori.

„S obzirom da je sada predgrejna sezona, najviše se traže konvektori i radijatori koje imamo u ponudi. Konvektori su francuskog proizvođača Atlantik, koji su se do sada pokazali kao najkvalitetniji. Takođe, držimo i Atlantikove bojlere, od malih kuhinjskih do velikih kupatilskih“, priča Vukojević.


Sljedeći korak u poslovanju je i uvođenje sklopne tehnike kao što su indrustrijski ormari, relejna sklopna tehnika i drugo. Cilj je da se prošire i kako naglašava Vukojević već imaju aranžmane sa nekim firmama.


Kako bi unaprijedio poslovanje i povećao prodaju, Vukojević je pokrenuo i internet prodaju što se već u samom početku pokazalo kao dobra ideja. 

„Internet trgovina postaje svakim danom sve bezbjednija i sve više ljudi kupuje preko interneta, tako da smo odlučili da svi proizvodi iz naše trgovine budu dostupni širom BiH. Tako da nas možete naći na Facebook stranici „Elektro Vukojevic trgovina“, na Google-u „Elektro Vukojevic preduzece“ i na pik.ba.

Vukojevića možete kontaktirati na broj telefona: 065/614-046

 

Frontal

 

 

 

 

 

 

Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog