Zanimljivosti

Dobio 451 milion dolara i u 21. godini ide „u penziju“!

Džekpot od 451 milion dolara, četvrti po veličini u istoriji američke lutrije „Megamilion“, izvukao je 20-godišnji Šejn Misler, kontrolor „u penziji“ sa Floride, potvrdili su zvaničnici američke lutrije.

Mladi dobitnik iz grada Port Riči na Floridi jedini je koji je imao dobitnu kombinaciju brojeva, a opredijelio se da odjednom podigne približnu sumu od 281,2 miliona dolara, naveli su zvaničnici.

Dobinici lutrije u SAD imaju mogućnost da biraju da li žele isplatu jednog dijela dobitka sada, a ostatak u ratama više narednih godina, ili žele isplatu dobitka odjednom, i u tom slučaju je iznos manji.

„Namjeravam da se pobrinem za svoju porodicu, usput da se zabavim i da utemeljim put za finansijski uspeh, kako bih mogao da iza sebe ostavim naslijeđe daleko u budućnost“, rekao je Misler ističući da je oduvijek ohrabrivao ideju jurenja za snovima i da njegovo putovanje tek počinje.

Kako Ej-Bi-Si prenosi, za mladog srećnika pobjeda nije bila šok.

Šejn Misler je istakao da je nakon uplate dobitne kombinacije u prodavnici „Seven-ileven“ imao osjećaj da će osvojiti džekpot.

Vidjevši prilikom objavljivanja posljednji broj u svojoj dobitnoj kombinaciji, Misler je rekao da je samo pozvao svog brata da podijeli vijesti sa njim.

Misler, kako se navodi, planira da uloži jedan dio dobitka u novi dom u Tampi, a potom i u „različite strasti“, kao i nešto odvoji za pomoć drugima.

 

Izvor: RTS

 

Twitter
Anketa

Ko je po vama obilježio tekuću godinu u BiH?

Rezultati ankete
Blog