Republika Srpska

U Banjaluci otvoren 22. Sajam GRAMES-DEMI sa više od 120 izlagača

U Banjaluci je jučer otvoren 22. Međunarodni sajam građevinarstva i elektro-mašinske industrije (GRAMES-DEMI 2018).

Na ovogodišnjem sajmu svoje proizvode i usluge ponudiće oko 120 izlagača iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Slovenije i regiona.

Svoju podršku i učešće na sajmu pružili su i Područna privredna komora Banjaluka, Privredna komora Federacije BiH, te Obrtnička komora Federacije BiH.

Prisutnima su se obratili:  Dobrica Žugić, predsjednik Uprave, ispred organizatora; Radenko Komljenović, načelnik Odjeljenja za privredu grada Banjaluka, ispred Grada Banjaluka; Aleksandar Ljuboja, sekretar Područne privredne komore Banjaluka, ispred Područne privredne komore Banjaluka i Privredne komore Republike Srpske; Dragan Jevtić, pomoćnik Ministra za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju, ispred Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju u Vladi Republike Srpske, koji je ujedno i otvorio sajam.

Na otvaranju je istaknut značaj ove sajamske i privredne manifestacije, jedne od najvažnijih u Bosni i Hercegovini, za privredni razvoj naše zemlje i regiona, te da je s pravom nosilac početka građevinske sezone, što dokazuje kontinuitet njenog održavanja.

Vrata za posjetioce otvorena su od 10 do 19 časova, a tokom četiri dana trajanja sajma, posjetioci će imati priliku vidjeti novitete na tržištu iz ovih oblasti, te ostvariti lični kontakt sa izlagačima.

Sajam se zatvara u subotu, 17. marta u 15 časova.

 

Izvor: Akta.ba 
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog