Kultura

Zvezdara teatar dolazi u Banjaluku

Udruženje "Misli dobro" zajedno sa prijateljima i partnerima pokrenulo je projekat "Zajedno mislimo dobro" sa ciljem da se obnove sanitarne prostorije na Klinici za ginekologiju i akušerstvo.

Projekat ćemo započeti i promovisati kroz predstavu Dušana Kovačevića "Hipnoza jedne ljubavi", koja upravo govori o jednom od najvećih problema našeg društva – odlascima, rasipanju porodica, umiranju sela.

Početak projekta podržali su brendovi „Manja“ i domaći trgovački lanac „Tropic“, koji su obezbjedili sredstva za održavanje predstave u iznosu od 20.000 KM, a sav prihod od prodaje ulaznica (oko 15.000 KM) biće doniran za obnovu sanitarnih prostorija.

Predstava "Zvezdara teatra", u kojoj glume Anica Dobra, LJubomir Bandović, Mina Softić, Dragan Petrović-Pele, Jovan Jovanović i Ivan Mihailović, biće igrana u Narodnom pozorištu Republike Srpske u dva termina 8. i 9. maja. Karte za ovu predstavu puštene su u prodaju 27. aprila (petak).

Nadamo se da će preduzeća, institucije i građani prepoznati značaj projekta i u skladu sa svojim mogućnostima donirati novčana sredstva kako bi majkama i cijele Republike Srpske olakšali boravak u bolnici.

U prvoj fazi projekta koji ukupno košta oko 170.000 KM, cilj je da se obnovi 21 kupatilo za šta je potrebno izdvojiti oko 60.000 KM.

 

Izvor: mislidobro.org
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog