BiH

"Mlijekoprodukt" donacijama obilježio Svjetski dan mlijeka

Donacijom "Vitalia" mlijeka socijalnim ustanovama u BiH, najveća domaća mljekara "Mlijekoprodukt", koja posluje u okviru "Imleka", obilježila je 1. jun - Svjetski dan mlijeka.

Iz "Mlijekoprodukta" je saopšteno da je ovaj datum prilika da sve podsjete na značaj redovne konzumacije mlijeka koja doprinosi jačanju imuniteta i prevenciji brojnih bolesti. 

"Društveno odgovorno poslovanje naša je praksa već duži niz godina. Smatramo da svako treba da ima pravo na redovne i zdrave obroke i ovakvim akcijama želimo da budemo pozitivan primjer svima ostalima. Samo jedna šolja mlijeka na dan obezbijediće dovoljne količine hranjivih materija poput kalcijuma, kalijuma, magnezijuma i vitamina D, neophodnih za očuvanje zdravlja cjelokupnog organizma", navedeno je u saopštenju. 

U "Mlijekoproduktu" napominju da "Vitalia" proizvodi sadrže sve navedene elemente, a napravljeni su isključivo od najkvalitetnijeg mlijeka sa domaćih farmi. 

U okviru obilježavanja Svjetskog dana mlijeka, "Mlijekoprodukt" je uručio "Vitalia" proizvode organizacijama Crvenog krsta u Banjaluci i Kozarskoj Dubici, "Merhametu" u Sarajevu, Domu za djecu bez roditeljskog staranja u Sarajevu i Uduženju višečlanih porodica "4+" iz Banjaluke.

 

Izvor: srna
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog