Anketa

Rezultati ankete: Hrvatska prvak svijeta u fudbalu!

Uprkos činjenici da „susjedi“ i nisu bili pretjerano naklonjeni reprezentaciji Srbije u utakmici protiv Brazila, anketa Frontala pokazuje drugačiju sliku naših građana prema „susjedima“.

Prema Frontalovoj anketi, koju smo sproveli u periodu od 25.06. do 02.07., ulogu favorita za osvajanje zlata na Svjetskom prvenstvu u fudbalu koje se održava u Rusiji, ima reprezentacija Hrvatske.

Hrvatski portal index.hr je uoči meča Brazil – Srbija sproveo anketu među građanima Zagreba sa direktnim pitanjem „Da li navijate za Srbiju“. Interesantni  su bili odgovori, gdje su većinom mlađi dali podršku Srbiji, dok su stariji bili više za Brazil.

Možemo slobodno reći da su Zagrepčani vrlo diplomatski odgovarali na ovo pitanje, a neki od odgovora su bili „Neka pobjedi bolji“, „Šta bih trebao reći? Za Srbiju. Ne, za Brazil“, „Mi se nadamo da će Srbija proći, da izbaci jednog jakog kandidata“, „Mislim da će Brazil, ali svejedno mi je“, „Baš me briga“ i slično.

Pored 18 ponuđenih reprezentacija u našoj anketi: Španija, Portugalija, Rusija, Srbija, Hrvatska, Belgija, Meksiko, Engleska, Njemačka, Kolumbija, Francuska, Švedska, Brazil, Danska, Argentina, Švajcarska, Urugvaj i Japan, najviše  glasova dobila je Hrvatska. U anketi je glasalo 348 čitalaca.

Sudeći prema anketi, "susjedi" imaju veliku podršku naših građana za osvajanje zlatne medalje u Rusiji.




Frontal
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog