Društvo

Studirajte u Dubaiju, Singapuru i Sidneju

Želite da studirate u Dubaiju, Singapuru i Sidneju, na jednom od 20 najboljih postdiplomskih programa u svijetu, dobijete australijsku diplomu mastera i praksu (sa prilikom za posao) u najvećim svjetskim kompanijama u ova tri grada? Ovo je idealna prilika za vas.

Za 20 studenata iz Srbije, BiH, Hrvatske i Makedonije obezbjeđeno je 100% stipendiranje školarine i pokrivanje do 50% troškova smještaja u kampusima. Ovo je jedinstvena prilika i prvi put da top biznis univerziteti iz Australijsko-Azijske regije na ovaj način podržavaju talente sa prostora Zapadnog Balkana. 

"Studije počinju u septembru i kandidati provode po 4 meseca u svakom od gradova, a nakon toga dobijaju plaćenu praksu u Dubaiju ili Singapuru - gde se sam kandidat izjasni. Preduslov za upis su znanje engleskog jezika, diploma visokog obrazovanja i uspješno položen ulazni test. Zainteresovani se mogu javiti na email marko.selakovic@spjain.org za sve informacije", izjavio je Mr Marko Selaković, rukovodilac institucionalnog razvoja na S P Jain School of Global Management.

 

Frontal

 

 
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog