Banja Luka

Trg Krajine: Sve na jednom mjestu iz oblasti građevinarstva

Građani Banjaluke su danas na Trgu Krajine imali priliku da posjete izložbeni dio vodećih brendova u oblasti građevinarstva.

Stručni tim vodećih brendova Veluxa, Knaufa i Ceresita dijelili su savjete zainteresovanim građanima vezano za gradnju, renoviranje i uređenje potkrovlja, kao i brojne popuste i pogodnosti.

Ništa manje interesantno nije bilo ni najmlađim posjetiocima, koji su imali priliku da se na Trgu druže sa klovnom Trapavkom, a umjetnica tehnikom facepainting-a pretvarala je lice svakog djeteta u omiljeni lik iz bajke.



Regionalni menadžer Veluxa za Republiku Srpsku i Unsko-sanskog kantona Aleksandar Seferović, istakao je da je zadovoljan posjetom i interesovanjem građana za ovaj događaj.
 
"Ovo je jedinstvena prilika da građani od stručnih ljudi saznaju bitne stvari ukoliko žele nešto da renoviraju ili grade. Mnogi građani su danas pokazali veliku zainteresovanost za uređenje potkrovlja, i bili su zadovoljni prikazanim i pokazanim što možda ne dobiju prilikom kupovine u centrima koji distribuiraju naše proizvode. Sve u svemu, mislim da je ovo nešto što je korisno za građane.", kazao je Seferović.
 
Građani će imati priliku da posjete ovaj izložbeni dio i sutra na Trgu Krajine, u periodu od 11h do 18h.
 
 
Frontal/D.S.
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog