Banja Luka

Od naredne sedmice skup Pravda za Davida od 19 časova

Na Trgu Krajine u Banjaluci sinoć je održano 157. okupljanje građana i članova grupe Pravda za Davida. Poruke iste, mir i dostojanstvo za istinu i pravdu.

157 dana na Trgu Krajine traje borba roditelja ubijenog Davida Dragičevića, građana Banjaluke i članova grupe Pravda za Davida za istinu i pravdu. Davidov otac Davor rekao je da institucije i dalje ne rade svoj posao kako treba i poručio nadležnima da borba za istinu nikad neće stati.

“Institucije ste pretvorili u torove, narod u stoku, marvu, sebe ste pretvorili u bahate čobane da ne vrijeđam čobane, na svaku ovcu stoku marvu stavili ste po vaša dva tri kera čuvara da čuva stoku i marvu”, poručio je Davor Dragičević.

Davor je poručio da se ne smije više dozvoliti da bilo ko građane u Republici Srpskoj tuče i maltretira kako neko naredi ili poželi jer niko nema pravo na to.

Okupljanja građana na Trgu Krajine od naredne sedmice održavaće se od 19 časova. Ništa nas neće spriječiti od naše borbe za istinu u Davidovom ubistvu, poručeno je sa Trga Krajine.

 

Izvor: glassrpske
Twitter
Anketa

Treba li napraviti još migrantskih centara u BiH kako bi se pomoglo vlastima Unsko- sanskog kantona?

Rezultati ankete
Blog