Republika Srpska

Љето на Јахорини премашило сва очекивања

У Олимпијском центру „Јахорина“ могу бити задовољни исходом љетне туристичке сезоне, иако се нико не истоку Српске не може похвалити да је топлих и сунчаних дана било на претек ове године.

Ипак, Јахорина је протеклог викенда оборила све рекорде у броју посјете, које су за 89 одсто веће у односу на исте датуме прошле године, али и оствареним приходима који су достигли готово 7.000 КМ, те је забиљежено увећање од 88 одсто, што је уједно и највећа зарада коју је Олимпијски центар „Јахорина“ зарадио у току једног љетног викенда.

Многи користе лијепе и сунчане дане да дођу на ову планину у потрази за свјежим ваздухом и планинским одмором од свакодневних активности. 

Љетна сезона на олимпијској љепотици се наставља и посјетиоцима уз промотивне и тематске викенде пружа неограничен број могућности за забаву, одмор и уживање. Понуда Јахорине овог љета прилагођена је породицама, али и свима који воле одмор да проводе активно уз адреналин и спорт. До краја љета, посјетиоце очекују попусти од 20 одсто на све садржаје у току „Школског викенда“, од 31. августа до 2. септембра, док ће у суботу, 1. септембра од 12:00 часова, посјетиоци планине имати прилику да се такмиче у љетном санкању на „тјубинг стази“ дјечијег града „Пољице“ на Јахорини. 

Планина Јахорина се већим дијелом налази на подручју општине Пале и мањим дијелом на подручју општине Трново у Републици Српској, БиХ. Највиши врх планине је Огорјелица (1.916 м.н.в.). Љети је прекривена густом зеленом травом , а зими и до три метра високим снијегом. 

 

 

Аутор: Миљан Рашевић
Фронтал
 
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog