Društvo

Guitar duo "INTIME": Spoj između tona i ljudske duše!

„Ja sam bio kafanski i više ničiji...“ Upravo su ovi stihovi iz pjesme „Intime" crnogorskog književnika i novinara Vite Nikolića (1934-1944), koji su bili ispisani na poleđini jedne stare slike iz ′73., bili inspiracija za ime banjalučke grupe "INTIME" koju čine Ljubomir Perišić i Zoran Komjenović.

Guitar duo "INTIME" je rastao sa nama i opstao. Na muzičkoj sceni je već deset godina, i kao sto je pjesnik Vito po čijoj pjesmi su i dobili naziv, gdje god je išao uvijek se vraćao svom rodnom Nikšiću, tako su i oni Ljubomir i Zoran "intimno" uvijek sa nama  i sa svojom publikom svih generacija.

Dva odlična vokala, dvije akustične gitare, njihov iskreni izraz i muzičke obrade kojima publiku osvajaju već deset godina, njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih  izvođača na regionalnoj muzičkoj sceni.

Njihova muzika je decibelima slabija ali emocijom glasnija. Nastupaju u regionu i inostranstvu, kvalitetnim izvođenjem muzike, slobodnim i nadasve šarmantim kontaktom sa publikom privukli su i potakli na saradnju mnoge muzičare kao što su: Al Dino, Boris Novković, Goran Karan i ostali...

Svjetlost dana će ubrzo ugledati i njihove nove tri pjesme na kojima pažljivo rade, za koje kažu da neće biti popularne jer muzički nisu moderne, ali da imaju ono najbitnije ,,Spoj između tona i  ljudske duše".

U nekoliko fotografija prošetajmo nihovim trnovitim ali danas uspješnim putem.

I zapamtite svi imamo svoje "intime" i one su samo naše, njihove "Intime" su beskrajne i svačije...Zar to nije posebno!

U iščekivanju novih pjesama, podsjetimo se ljubavne priče o Banjalučanki...

 

Autor: Danka Savić
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog