Zanimljivosti

Представљен највећи „ајфон“, боље перформансе, али и цијена (Фото/Видео)

„Епл“ је представио највећи „ајфон“ до сада направљен, као и сат који може да примијети срчане проблеме, покушавајући да освјежи палету својих производа.

Као што је било очекивано, „Епл“ је представио унапређене верзије свог прошлогодишњег „ајфона X“. Нову палету „ајфона“ чине "XS", "XS Max" и "XR".

У продаји ће се наћи од 21. септембра и то по цијенама: "XR" за 749, "XS" 999, а "XS Max" 1.099 долара.

Испоставило се да су спекулације поводом величине екрана "XS" биле тачне (14,7 центиметара - 5,8 инча), а "XS Max", који је изазвао највише пажње, постао је највећи „ајфон“ у „Епловој“ понуди са дијагоналом екрана од 16,5 центиметара (6,5 инча).

"XS" и "XS Max"

Оба модела имаће побољшане перформансе захваљујући новим „А12 бајоник“ процесорима. Осим тога, они који су имали прилике да га држе у руци, кажу да је "XS Max" зачујуће лаган.

Шта нуди "XR"

Најјефтинији јуче представљени уређај "XR" такође је привукао пажњу због цене, коју је „Епл" успео да снизи у моделу користећи ЛЦД екран, једну камеру и уклањајући сензор за 3Д додир, пише The Verge.

Осим телефона, „Епл“ је представио и сат, који има нови заобљени екран већи за 30 одсто, као и ЕКГ скенер, а коштаће 399 и 499 долара.

 

Извор: РТС

 

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog