Banja Luka

Obavještenje o mjerama bezbjednosti za vrijeme posjete Sergeja Lavrova

Povodom sutrašnje posjete ministra spoljnih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova Banjaluci, policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske će preduzeti mjere najvišeg stepena bezbjednosti na teritoriji gradova Istočno Sarajevo i Banjaluka, saopšteno je iz MUP-a.

S tim u vezi, navedenog dana u vrijeme dolaska i odlaska delegacije, biće zabranjeno kretanje motornim vozilima, te ograničeno kretanje drugih učesnika u saobraćaju uključujući bicikliste i pješake, na trasi kretanja delegacije, odnosno na putnom pravcu od Međunarodnog aerodroma Banjaluka u Mahovljanima do samog grada u vremenskim periodima od 14,00 do 16,00 časova, kao i od 18,00 do 19,30 časova, kao i u ulicama Gundulićeva, Olimpijskih pobjednika i u dijelu Ulice Kralja Petra I Karađorđevića za vrijeme aktivnosti gospodina Lavrova.

Obustave na području opština Istočno Novo Sarajevo i Istočna Ilidža biće periodične u vremenskom periodu od 11,30 do 14,00 časova.

Navedenog dana biće zabranjen prevoz eksplozivnih materija kao i saobraćaj za teretna motorna vozila ukupne nosivosti preko 7,5 tona na području Grada Banjaluka, opština Laktaši, Istočno Novo Sarajevo i Istočna Ilidža. 

Na području Grada Banjaluka i Istočno Sarajevo napominju i da će biti zabranjena upotreba dronova.

 

Frontal/D.S.

 

 
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog