Društvo

U Sarajevu otvoren restoran "The Fusion" (FOTO)

U Sarajevu je na prvom spratu novootvorenog hotela Swissotel, u petak, 12. okotobra, otvoren restoran "The Fusion".

Gosti su imali priliku da uživaju u delicijama blisko-istočne kuhinje, pripremljenim od strane vrhunskih kuvara u predivnom ambijentu u centru grada.

Fuzijom koncepta blisko-istočne i tradicionalne bosanske kuhinje, tim kuvara, predvođen Nihadom Mameledžijom, kroz svoje kreacije, pored kulinarskog užitka stavljaju fokus i na domaće, organske i sezonske proizvode. Takva orijentacija će biti iskorištena za razne događaje privremenog karaktera kako bi ponuda uvijek bila zanimljiva i gostima nudila mnoge varijacije i stalno nova iskustva. 

Za sve one koji rade u blizini hotela postojat će ponuda dnevnog „business“ ručka gdje se uzima u obzir da se gostima sastavi jednostavna, ali efikasna ponuda, sa fokusom na vitality program Swissotela širom svijeta koja će pružati optimalne nutritivne vrijednosti za svakoga ko ima ostatak radnog dana pred sobom.

U večernjim satima gosti će imati priliku da gledaju pripremu večere u otvorenoj kuhinji, što restoranu daje posebnu čar dok  ljubazno osoblje pruža domaćinski osjećaj.

 

Frontal
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog