Zanimljivosti

Ovaj snimak medvjeda nosi jednu od najvažnijih lekcija u životu (VIDEO)

Epska borba mečeta koji pokušava da se popne na sniježni brijeg dokazuje da nikada ne odustajete, koliko god da je teško.

Dron je zabilježio video-snimak na kome možemo da vidimo bebu medvjeda kako se zajedno sa svojom majkom penje na vrh planine u Rusiji, piše britanski Metro. 

Video-snimak počinje sa prikazom životinjama koje se penju ka vrhu sniježne planine u Magan oblasti u junu ove godine. I dok su koraci laki za mamu, uspinjanje na vrh ledenog brijega je pravi izazov za njeno mladunče. 

Dok je medvjedica uspjela da se izbori, njena beba se suočavala sa poteškoćama. Mladunče je više puta pokušavalo da se popne, a jednom kada je bio veoma blizu svog cilja, toliko blizu da mu je majka pružila šapu, on se okliznuo i pao do samog dna. 

Ipak, nije odustao već je ponovo pokušao da savlada brijeg. I uspio je u tome.

Mnogi korisnici interneta su kazali da je video-snimak inspirativan, te ga neki koriste kao 'motivacionu alatku' svakog jutra. 

"Roditelji bi trebalo da uče lekciju od mame medvjeda. Ponekad treba da pustite djecu da sami prave korake u životu, pa čak kada se okliznu i imaju poteškoća", napisao je jedan korisnik Tvitera. 


 

Izvor: B92

 

 

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog