Banja Luka

"Zimzograd" ove godine u parku Mladen Stojanović: Svjetlosna čarolija sa preko 300.000 lampica

Banjalučki zimski grad Zimzograd otvara svoja vrata u petak 14. decembra u 18 časova u Banjaluci, na novoj lokaciji u parku Mladen Stojanović, sa tradicionalnim dolaskom Djeda Mraza i brojnim iznenađenjima za posjetioce.

Potpuno novi koncept koji će se prostirati na 15.000 metara kvadratnih,trajaće 45 dana, a posjetocima će pružiti poseban ambijentalni ugođaj , svjetlosnu čaroliju, gastronomsku ponudu, muzički program, avanturu i zabavu. 

„Potrudili smo se da ambijent Zimzograda učinimo čarobnim i ugodnijim za sve naše posjetioce, uz brojne svjetlosne efekte i praznične dekoracije. U saradnji sa Davorom Modrušanom dizajnerom svjetla i Ninom Babić poznatom banjalučkom umjetnicom, osmislili smo poseban ugođaj sa preko 300.000 lampica, detalja i dekoracija.U predivnom ambijentu  Staropramen terasemoći ćete uživati  u  gastro specijalitetima, brojnim degustacijama i muzičkom programu. Za one nešto mlađe posjetioce avantura je zagarantovana u Fun i Kids parku kao i druženje sa Djeda Mrazom u Coca Cola čarobnom selu. Takođe tu je i M:tel kugla koja skriva razna iznenađenja za naše posjetioce, a od 2. januara počinje Prointer škola klizanja na kojoj kojoj će moći učestvovati sve generacije  i naučiti potpuno besplatno od profesionalnih trenera kako najbolje iskoristiti Ice park.“, rekao je Marko Šiniković, portparol Zimzograda. 

Zimzograd ove će trajati od 14. decembra 2018. do 31.januara 2019. godine.

 

Frontal
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog