Vijesti

Hoće li Crnadak ispuniti obećanje?

Odlazeći ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak, juče je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu napisao da organizuje „prvu nagradnu igru“, a u kojoj je potrebno uočiti zastavu Republike Srpske.

„Prva nagradna igra na mojoj Fejsbuk stranici. 

Prva osoba koja uoči zastavu Republike Srpske i zaokruži je na slici sa današnje sjednice Predsjedništva BiH, dobiće novčanu nagradu od 1000KM!! 

Igra počinje sad!!!“, napisao je na Fejsbuk stranici Igor Crnadak.

Prva je odgovorila Gordana Aćimović koja je uočila zastavu i napisala u komentar odgovor: „Eno je na reveru kod gospodina Dodika. Kad da preuzmem nagradu?“.


 

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik nije ostao dužan ministru inostranih poslova u Savjetu ministara BiH Igoru Crnatku, pa mu je odgovorio sljedeće: „Da je odlazeći ministar iz reda srpskog naroda Igor Crnadak malo bolje gledao vidio bi da je na mom reveru zastava Republike Srpske i da se, za razliku od njega, time ponosim. Pošto je zastava jasno vidljiva na mom lijevom reveru, što govore i fotografije, tražim od Crnatka da nagradu od 1.000 KM umjesto meni uplati u fond humanitarne akcije "S ljubavlju hrabrim srcima". Nakon isplate, Crnadak je dužan da mi dostavi uplatnicu na uvid. Meni njegov novac ne treba, ali bih mu toplo preporučio da bude malo humaniji. Za njegovo dobro.“

Ipak, predsjedavajući Dodik nije imao sreće u ovoj nagradnoj igri jer očito ne zna da „se na reveru nosi značka, a ne zastava“, kako kaže Crnadak, ali možda će više sreće imati na 2. sjednici Predsjedništva.

„Hvala gospodinu Dodiku što je učestvovao u nagradnoj igri. Nažalost, nije osvojio nagradu, jer se na reveru nosi značka, a ne zastava. Igra je ispunila očekivanja, a gospodin Dodik još uvijek ima šansu da ispuni svoje obećanje. Ako bude zastava Republike Srpske istaknuta na 2. sjednici Predsjedništva, objavljujem kraj igre i uplaćujem 1000KM gdje god on predloži“, ponovo se oglasio  Crnadak.


 

Ostaje da vidimo da li je Igor Crnadak čovjek od riječi, i da li će Gordana zaista osvojiti zasluženu nagradu? 

Odgovor na ovo pitanje nismo uspjeli dobiti, jer se na naše pozive i poruke ministar Crnadak nije javljao, ali za utjehu je bar to što je aktivan na društvenim mrežama, pa možda uskoro objavi neku novu nagradnu igru.

 

Frontal/Danka Savić

 

 

 

Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog