Vijesti

Ћузулан: Власт у Београду режимска, а Вучић лажов и манипулатор

Потпредсједник СДС-а Драган Ћузулан изнио је увреде на рачун власти у Србији и њеног предсједника Александра Вучића, називајући српску власт у Београду режимом, а Вучића лажовом и манипулатором.

Ћузулан је истакао да већ одавно не воли предсједника Србије Александра Вучића, а да се народ у Републици Српској треба угледати на протесте који се сваке суботе одржавају у Београду против "режима, медијских манипулација и лажи".

Он је навео да се не може вољети Република Српска уколико се не воли српски народ.

"Зато Милорад Додик не воли Републику Српску", казао је Ћузулан на видео снимку који се објављен на друштвеним мрежама на којем се обраћа на предизборном скупу коалиције "Требиње може боље" у требињском насељу Горица поводом пријевремених избора у овом граду који ће бити одржани 17. фебруара.

Ћузалан је рекао да је у Српској народ подијељен и да је ово, према његовим ријечима, крајњи моменат, не само када је ријеч о требињским пријевременим изборима, да Срби добро ставе прст на чело и погледају у ком се правцу све дешава.

"Сигуран сам да, ако ова власт настави да ради, да ће она да доврши ону ствар коју је Анте Павелић покушао да уради, а није успио", казао је Ћузулан.

Он је нагласио да је садашњи епископ захумско-херцеговачки и приморски Димитрије прави владика, док се то не може рећи за његовог претходника владику Григорија.

"Зато му свака част. Био сам велики пријатељ са Григоријем, а далеко сам више уважавао Атанасија, коме многе ствари лажу и преносе му погрешно. Али, да наша црква служи било којој политици - то је брука", поручио је Ћузулан.

Према његовом ријечима, у школама треба укинути вјеронаку, јер она, како је рекао, није партијска идеологија, како се сада доживљава.

"Не повлачим што сам рекао и стојим иза свега што сам рекао", поручио је Ћузулан.

 

Извор: Срна
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog