Društvo

Snježna idila na Jahorini nastavlja se i u martu

Iako je proljeće blizu, snježna idila na Jahorini se nastavlja i nakon više od 105 dana skijanja. Savršeno uređene staze sa čak 75 cm snijega najavljuju odlično skijanje do aprila.

Novi snijeg koji je padao prethodnih dana zasigurno će maksimalno produžiti uživanje na olimpijskoj planini Jahorini. Posebna pogodnost za sve ljubitelje skijanja i snowboard-a su pored toplijeg vremena, suncem okupanih skijaških staza, dana koji duže traje, i popusti kojima će  obradovati sve posjetioce. Rajski popusti će važiti od 11. marta svakog ponedeljka, utorka i srijede i dostizati čak do 40% dok je posljednji, treći, promo vikend od 28. do 31. marta kada će popust na sve ski karte koje se kupe i iskoriste u navedenom terminu iznositi 20%.

Nakon uspješnog koncerta Dragane Mirković, Nikoline Kovač i Dejana Petrovića sa Big bendom koji su na Jahorini na dan žena, uveselili više od 4.000 posjetilaca u Olimpijskom centru Jahorina najavljuju još jedan spektakularan koncert za početak aprila. U pitanju je dnevni koncert kojim će biti proslavljena najuspješnija skijaška sezona na Jahorini a ime izvođača će uskoro biti poznato. Prateći parametre u ovom centru najavljuju da su se približili i dvomilionitom prolazu, što je nezapamćeno na Jahorini. Srećnog, dvomilionitog prolaznika će, kako kažu, nagraditi vrijednom nagradnom.

Svi parametri koje Olimpijski centar Jahorina prati ukazuju da je u toku najuspješnija zimska sezona na Jahorini ikada uz čiju realizaciju u ovom centru rade i na pripremama ljetne sezone. Cilj im je da Jahorina  živi 365 dana u godini jer zaista ima taj potencijal,  da za sve to vrijeme priušti posjetiocima posebnu vrstu užitka, odmora i razonode. Nakon što su sistemom vještačkog osnježavanja maksimalno produžili zimsku skijašku sezonu u planu je i dodatno obogaćivanje ljetnih sadržaja, prvenstveno adrenalinskih ali naravno i dodatnih zabavnih i takmičarskih sadržaja, koncerata, trka zabavnog, takmičarskog ali naravno i humanitarnog karaktera. 

Konkretno, u planu je izgradnja alpin kostera koji će ići sa vrha planine, od jezera do podnožja odnosno platoa Poljice. To će biti prava ljetna atrakcija. Na vrhu, pored jezera, u planu je uraditi dodatne sadržaje koji će omogućiti svim posjetiocima užitak na Jahorini i u ljetnom periodu, a u centralnom dijelu skijališta pravi avantura park sa ozbiljnim adrenalinskim sadržajima.

 

Frontal

 

 

Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog