Region

Ćiro Blažević snimio spot za Pupovca

Miroslav Ćiro Blažević snimio je promotivni spot za SDSS.

Legendarni fudbalski trener odazvao se pozivu Milorada Pupovca da se priključi kampanji za izbore za Evropski parlament.

„Neko mora početi sa pozitivnim ponašanjem pa nek to budem ja“, rekao je Ćiro, ali otkrio i strah da bi zbog ovog poteza mogli da ga istjeraju iz HDZ-a.

„Ja sam prava osoba za ovaj spot i nije me briga za negativne komentare“, tim riječima je Ćiro samouvjereno prokomentarisao angažman za Samostalnu demokratsku srpsku stranku.

„Oni neće mene pljuvati, oni mene već pljuju, ali ja imam čistu savjest. Svakom bih želio da pokažem, čujte, dobro je Pupovac izabrao mene. Niko ne može da dovede u pitanje moj patriotizam i sve ono što sam uradio za Hrvatsku. I baš sam ja dobro pogođen da dam primjer da se ne smijemo da mrzimo, nego da treba da se tolerišemo“, kazao je Ćiro Blažević.

Da li će mu to tolerisati u HDZ-u — ni sam ne zna.

„Oni mene mogu da izbace iz stranke jer sam napravio, po mišljenju nekih, nešto što nisam imao pravo. Ja sam morao da podržim ove svoje“, rekao je Ćiro.

„Ja nisam htio da ga dovedem u situaciju da mi kaže: ’Možeš‘, da ja sad kažem: ’Rekô mi je Plenković, on bi izgubio svoje poene‘. Ili, da je bilo drugačije pa sam rekao: ’Neću te, Plenkoviću, zvati, ti ćeš shvatiti moju dobronamjernost kroz ovaj moj gest‘“, kazao je Ćiro.

„Mi smo dobili mnogo njegovom podrškom, ali mislim da je ukupno naše društvo sa njegovim gestom dobilo mnogo. I zato to posebno cijenim“, kazao je predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac.

Spot i prije prikazivanja izaziva veliku pažnju.

 

Izvor: sputnik

Twitter
Anketa

Čega bi se najlakše odrekli usljed nedostatka novca?

Rezultati ankete
Blog