Vijesti

Sutra u Bijeljini sastanak Mićića i Stjepana Mesića

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić potvrdio je Srni da će se sutra sastati sa bivšim predsjednikom Republike Hrvatske Stjepanom Mesićem.

"Sastaću se sutra sa Mesićem u Bijeljini, a da li je i gdje organizovan njegovog sastanak sa privrednicima to ne mogu da potvrdim, nemam informaciju o tome", rekao je Mićić. 

Prema informaciji iz Gradske službe, sastanak Mićića i Mesića neće biti otvoren za javnost. 

Predsjednik Savjeta privrednika Grada Bijeljina Đorđe Slavinjak nije upoznat o Mesićevom dolasku, kao ni predsjednik Gradske Boračke oranizacije Miodrag Stevanović koji je rekao da će borci imati šta da poruče ukoliko se Mesić pojavi sutra u Bijeljini. 

Predsjednik Zavičajnog udruženja Tuzlaka u Bijeljini Vaso Popović rekao je ranije Srni da je zgrožen najavom Mesićevog dolaska u godini u kojoj, podsjeća, pamtimo 27 godina od egzodusa 80.000 Srba tuzlanske regije i 27 godina od zločina nad kolonom nedužnih vojnika JNA u Tuzli, 15. maja 1992. Godine. 

Popović je poručio da ne postoji nijedan opravdan razlog zbog kojeg bi Mesić posjetio grad Bijeljinu i Republiku Srpsku.

Izvor: Srna

Demanti Gradske uprave povodom informacija o dolasku Stjepana Mesića u Bijeljinu

Povodom neproverenih informacija koje su se pojavile u javnosti da će u petak biti održan zvanični sastanak gradonačelnika Grada Bijeljina Miće Mićića sa bivšim predsednikom Republike Hrvatske Stjepanom Mesićem, iz Mićićevog kabineta stiglo je obaveštenje da nisu planirani zvanični sastanci gradonačelnika Mićića s bivšim ili sadašnjim zvaničnicima iz Hrvatske.

Kabinet gradonačelnika Bijeljine, inače, svakodnevno najavljuje, za naredni dan planirane susrete Mićića sa gostima iz zemlje, regiona i inostranstva, pa se ne zna kako i zašto je ova laža informacija stigla u dio medija.

 

Izvor: Gradska uprava grada Bijeljina


Twitter
Anketa

Po vašoj procjeni koliko će vam trebati novca da bi spremili djecu u školu?

Rezultati ankete
Blog