Bijeljina

Etno selo "Stanišići" poziva na odgovornost Elektro Bijeljinu

Turistički kompleks kod Bijeljine koji je ovom kraju vratio turistički sjaj i doprinijeo razvoju turizma, Etno selo "Stanišići", u posljednje vrijeme se sureće sa učestalim prekidima u napajanju električnom energijom, što za posljedicu ima lošiji kvalitet usluga te trpe ogromne gubitke. Njihov status koji su objavili na zvaničnoj Fejsbuk stranici prenosimo u cjelosti.

"Poštovani pratioci i posjetioci Etno sela "Stanišići", obraćamo vam se u znak izvinjenja zbog čestih i učestalih prekida u napajanju električnom energijom u našem kompleksu, što za posljedicu ima lošiji kvalitet usluga u odnosu na očekivani.

Ovom prilikom javnost želimo da obavijestimo da je Etno selo "Stanišići" u protekla dva mjeseca izloženo učestalom prekidu isporuke električne energije. Kao privredni subjekt, potrošač broj jedan u regiji koji svoje obaveze redovno izmiruje, smatramo da ne zaslužujemo da imamo ovakav "tretman" od strane "Elektro Bijeljina"

Ovim putem pozivamo "Elektro Bijeljinu", kao i sve nadlažne da poslije većeg broja apela sa na naše strane počnu da rade svoj posao i na taj način svojim potrošačima obezbijede isporuku električne energije koju su uredno platili.

Naša firma u protekla dva mjeseca trpi ogromne gubitke zbog učestalih (nenajavljenih) prekida u isporuci električnom energijom. Svojim gostima i posjetiocima nismo u mogućnosti pružiti željeni kvalitet usluga, što utiče na reputaciju kako same firme, tako i grada, jer s pravom tvrdimo da smo najbolji ambasadori kako našeg grada, tako i naše Republike.

Kao privrednici koji značajno doprinose popunjavaju budžet Repulike Srpske, smatramo da ne žaslužujemo ovakav "tretman", stoga pozivamo nadležne na odgovornost i blagovremeno reagovanje, a našim gostima i posjetiocima upućujemo još jednom najdublje izvinjenje."


 

 

Frontal
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog