Društvo

Završena ljetna sezona na Jahorini, počela predprodaja ski karata

Posljednji dan ljetne sezone na Jahorini ostvareno više od 3.000 vožnji

Zatvorena je ljetna sezona na Jahorini, a ovaj dan obilježila je rekordna posjeta. Ostvareno je više od 3.000 ljetnih vožnji što je ujedno i najposjećeniji dan zabilježen ove sezone. Svi posjetioci su tokom dana uživali u besplatnom korištenju svih ljetnih sadržaja.


Osim toga obilježena je i Evropska nedjelja sporta pod sloganom #BeActive uz podjelu poklona, sportskih rekvizita, gostima. 

Ovo ljeto je prekretnica kada je Jahorina u pitanju, ostvareno je gotovo 40.000 ljetnih vožnji, i promet je dostigao impresivnu cifru od 250.000 KM što je povećanje u odnosu na baznu 2016. godinu za čak 900 odsto. Svi parametri su premašeni, ovo je prava revolucija. Jahorina je postala centar zbivanja, kako zbog nikada više infrastrukturnih projekata koji su trenutno u toku, tako i zbog nove, najveće ljetne atrakcije u regionu, boba na šinama. 

Ovog ljeta u Olimpijskom centru Jahorina ogranizovali su, sada već tradicionalnu, humanitarnu “Trku za život”, akciju čišćenja i akciju pošumljavanja, urnebesnu predstavu Đurologija ali i druženje sa poznatim ličnostima u okviru serijala “Sasvim blisko sa poznatima” i još mnogo toga što je itekako privlačilo pažnju šireg regiona ali i stranih gostiju.

Ponuda Jahorine je dodatno upotpunjena novim adrenalinskim sadržajem bobom na šinama koji je ujedno jedinstven i najduži u jugostočnoj Evropi ali i među 10 najdužih u cijeloj Evropi.

Ovoj atrakciji se itekako mogu pripisati zasluge za ostvarene fascinantne rezultate i nezapamćeno dobru ljetnu sezonu. Iz Olimpijskog centra Jahorina najavljuju još tri nove adrenalinske atrakcije ovog tipa za sljedeće ljeto!

Juče, 30. septembra, počela je akcijska predprodaja ski karata. I ove godine Olimpijski centar Jahorina odlučio je nagraditi svoje goste popustom od 15 odsto na ranu kupovinu ski karata.

Predprodaja će trajati do 20. oktobra te iz Olimpijskog centra Jahorina pozivaju sve skijaše i bordere da iskoriste ove pogodnosti obzirom da već vlada ogromno interesovanje za nadolazeću zimsku sezonu. Novitet od ove godine je i webshop pa je karte moguće kupiti i online na sajtu OC Jahorina.

 

Frontal
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog