Zanimljivosti

"Travel Lemming": Srbija najbolja destinacija u usponu u Evropi

Poznati portal "Travel Lemming" objavio je listu najboljih destinacija u usponu na svakom kontinentu, prema glasanju više od 8,000 čitalaca.

Nakon prezentovanja 44 najbolje turističke destinacije u usponu, od Evrope, Afrike do Sjeverne Amerike, koje su izabrali najpoznatiji svjetski blogeri i influenseri, pomenuti portal je zamolio svoje čitaoce da odaberu pobjednike "Travel Lemming Reader Awards" priznanja.

"Od srednjovjekovnih gradova u kojima možete ponovo da proživite vijekove istorije, do modernih gradova, Srbija je možda jedna od najcjenjenijih destinacija za putovanja na planeti. Svjedočite impresivnim tvrđavama dok krstarite Dunavom, istražujte prekrasne planine oko Zlatibora, provjerite uličnu umjetnost u Beogradu ili se družite u gradskim  noćnim klubovima i splavovima. Šta god da uradite, dođite brzo u Srbiju prije nego što vam se obznani ova nevjerovatna skrivena destinacija!", piše u opisu Srbije.


Takođe, piše i da je Srbiju najbolje posjetiti od maja do septembra, a najpoznatije atrakcije su gradovi Beograd i Novi Sad.

Na drugom mjestu se nalazi Hvar u Hrvatskoj, dok je na trećem mjestu Slovenija.

Ostali pobjednici su:

1. Valjadolid, Meksiko (Sjeverna Amerika)

2. Oranž, Australija (Australija i Pacifik)

3. Malavi (Afrika)

4. Lima, Peru (Južna Amerika)

6. Šri Lanka (Azija)

 

Frontal

 

 

 

 

 

Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog