Vijesti

Cvijanović: Jedinstvo stranaka iz Srpske je najveći strah stranaca

U Banjaluci se danas održava posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske o jedinoj tački: Informacija o neustavnoj transformaciji dejtonske strukture BiH i uticaju na položaj i prava Republike Srpske.

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović je u obraćanju na današnjoj posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske poručila da bi Republika bila bolja i daleko razvijenija da nije bila pod udarom raznih sankcija i bombardovanja, kao i svih političkih i ekonomskih pritisaka.

Ona je istakla da je najveći strah stranaca to da će stranke iz Republike Srpske postići jedinstvo.

"Važno je da se raspravlja o ovim stvarima, neonormalno je da dođe neki stranac i može da vas sankcioniše i sklanja sa javne scene", poručila je predsjednica Cvijanović.

Cvijanovićeva je ponudila opoziciji da se napravi novi materijal ako nisu zadovoljni ponuđenim, te da na taj način pokažu da im je stalo da se usvoje dobra rješenja i da žele jedinstvo.

Podsjećamo, sjednici prisustvuju srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, premijer Radovan Višković i ministri, lideri političkih stranaka i predstavnici Srpske u institucijama BiH.

U toku je pauza do 17 časova.

Povezane vijesti:

Додик: Српска угрожавана и развлашћивана

Borenović: Nepotrebna priča o nevažnim stvarima

Šarović na poseboj sjednici NSRS: SDS će svoje korake dogovoriti u Klubu SDS-a

 

Frontal

 

Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog