Društvo

Prijavite se za besplatnu online radionicu „Email marketing u službi turizma“

ICT Hub, u saradnji sa partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.Me iz Crne Gore, organizuje besplatnu online radionicu „Email marketing u službi turizma”, koja će se održati u srijedu, 18. novembra, u 18:00h.

Prijava za radionicu je dostupna na adresi https://bit.ly/32Sk0vE. Radionica se realizuje u okviru USAID-ovog projekta „D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori“.

Šta se može naučiti na besplatnoj radionici?

Na radionici posvećenoj email marketingu polaznici će imati priliku da nauče kako da kreiraju profil na MailChimp platformi, kako da izgrade email bazu u skladu sa GDPR (Generalna regulativa za zaštitu podataka) propisima, kako da kreiraju uspješnu email kampanju sa svim vizuelnim elementima i sadržajem kao i da prate njene rezultate.

Predavačica na radionici je Marina Ugrinić, menadžerka društvenih medija u ICT Hub-u. Ugrinićeva posjeduje bogato iskustvo u oblasti komunikacija, odnosa sa javnošću, digitalnog marketinga i upravljanja projektima u raznim sektorima. Završila je Fakultet političkih nauka, novinarsko-komunikološki smjer, a kao jedan od svojih najistaknutijih kvaliteta u radu ističe vještu transformaciju komunikacijske infrastrukture.

Svi predstavnici malih i srednjih preduzeća iz oblasti turizma u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori mogu se prijaviti za onlajn radionicu gdje će imati priliku da unaprijede svoje vještine i poslovanje putem interaktivnog predavanja, razmjene iskustava, individualnih vježbi, konsultacija sa predavačem na licu mjesta i materijala za budući rad.

Digitalizacija u turizmu je uvijek bila i izazov i potreba, ali je tekuća godina pokazala kako je upotreba digitalnih alata u poslovanju malih turističkih ponuđača postala i neophodnost koja često može da napravi razliku između opstanka i gašenja poslovanja.

Događaj se realizuje u okviru USAID-ovog projekta „D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori“ u saradnji sa ICT Hub-om i partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.Me iz Crne Gore. U okviru projekta prethodno su organizovane četiri radionice -  „Booking.com za početnike“, „Booking.com – napredna radionica“, „TripAdvisor - sve što treba da znate“ i “Kako da poslujete na Airbnb platformi”.

 

Frontal

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog