Vijesti

Cvijanović: Tea Kovačević ponos Srpske

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas u Banjaluci da će institucije pratiti potrebe mlade teniserke iz Gradiške Tee Kovačević u njenim daljim takmičenjima, te naglasila da je ona ponos Srpske.

Nakon razgovora sa Teom i njenim ocem Cvijanovićeva je istakla da institucije moraju da stoje iza svojih talenata.

"Ponosni smo što u Republici Srpskoj imamo jednu ovakvu djevojčicu, koja je toliko posvećena svim svojom dnevnim obavezana, a uz to uspijeva svakodnevno da trenira, da ulaže napore i da postiže sjajne rezultate. Ona je ponos na samo Gradiške, nego i cijele Republike Srpske", rekla je Cvijanovićeva.

Cvijanovićeva je izrazila zadovoljstvo što je imala priliku da ugosti Teu i njenog oca, te da se zahvali za sve dobre rezultate koje Tea postiže, ističući da se za ime ove djevojčice zna na daleko.

"Raduje me činjenica da neko ko postiže sjajne, vrhunske, rezultate u tenisu, uspijeva da savladava sve svoje obaveze u školi bez bilo kakvih problema", napomenula je Cvijanovićeva.

Mlada teniserka iz Gradiške zahvalila je Cvijanovićevoj i institucijama Srpske što joj pomažu da odlazi na turnire širom svijeta, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.

Ona je dodala da mnogo trenira, te da je veoma teško uskladiti sve sportske i školske obaveze, zbog čega ima malo slobodnog vremena. 

 


Izvor: srna.rs
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog