Region

HOS traži zabranu petokrake

Udruženje devetog bataljona Hrvatskih odbrambenih snaga /HOS/ poručilo je poslanicima u Saboru da zabrane "zločinačku crvenu zvijezdu petokraku", a ne, kako navode, sveti pozdrav "Za dom spremni".

Iz ovog udruženja smatraju da Hrvatskoj treba lustracija (uklanjanje iz javnog i političkog života) jer tako, kako objašnjavaju, na vlasti ne bi više bili oni koji donose zakone protiv Boga, porodice, crkve domovine i morala.

- Hrvatskom stvarno vladaju oni koji nikad nisu željeli slobodnu i samostalnu Hrvatsku - saopšteno je iz tog udruženja.

Prema tumačenju udruženja, Hrvatskom vladaju oni koji nikad nisu željeli slobodnu i samostalnu Hrvatsku i koji im nikad neće oprostiti što su "srušili njihovu Јugoslaviju", a pritom su spomenuli /lidera Samostalne demokratske srpske stranke/ Milorada Pupovca i /predsjednika Glavne skupštine SDSS-a/ Vojislava Stanimirovića, prenosi portal "Indeks".

To su, kažu, i mnogi dezerteri i protivnici hrvatske nezavisnosti, koji su na funkcijama umjesto hrvatskih demobilisanih boraca.

Iz udruženja su pozvali patriote da se ne sele iz Hrvatske i ne predaju je "onima koji je ne vole, pljačkaju i ponižavaju".

 

Izvor: srna.rs 
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog