Zanimljivosti

Bojsi natpisom na autu još jednom pokazao koliko voli Srbiju (FOTO)

Poznati glumac Džon Čalis ne krije koliko voli Srbiju i da na društvenim mrežama često pominje Srbiju u pozitivnom kontekstu. Ovog puta je na svom Tviter nalogu objavio fotografiju automobila sa neobičnim natpisom, koji je oduševio sve Srbe.

Njegova naklonost se može ispratiti još od dokumentarca „Bojsi u Beogradu“ koji je uradio o fenomenu serije „Mućke“ u Srbiji do navijanja za Uraganke na pjesmi Evrovizije do odgovora Elizabet Olsen kada je napala Srbiju.

Na tviter je postavio svoju fotografiju ispred mercedesa na čijim tablicama piše „Srbia“, što je naišlo na veliki broj komentara pratilaca tviter naloga:

„Sledeći put sledeće godine Bojsi ti ćeš biti milioner“, nadovezujući se na kultnu repliku koja se ponavljala od prve epizode u kojon lik Delboj ponavlja Rodniju: „Sledeći put sledeće godine bićemo milioneri“.

„Predivno“ i još bezbroj drugih pitanja koja su se nizala da li su ta kola na prodaju su izgleda baš zabavila pratioce njegovog naloga.

Čuveni Bojsi iz serije „Mućke“, nekoliko puta je dolazio u posjetu u Beograd za koji ima samo reči pohvale.

Ne krije da je zaista oduševljen mentalitetom naroda, istorijom i prirodom.

„Na mene je najviše ostavila utisak istorija Beograda i vaše zemlje, iako sam bio upućen u neke detalje, kada sam uživo čuo nevjerovatne priče bio sam potpuno fasciniran. I dalje mi je nevjerovatna priča o Hramu Svetog Save koji je obnavljan tri puta i bilo je nevjerovatno stajati uživo pred tom građevinom.

 

Priča o Hramu me je baš pogodila i cijela ta ironija o njegovoj restauraciji“, iskren je Čalis, koji takođe priznaje da je uživao upoznavajući različite ljude tokom snimanja u našoj prestonici. rekao je tada za domaće medije.

 

Izvor: nova.rs 
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog