Društvo

Донације Хипо банке у Броду и К.Дубици

БАЊА ЛУКА - Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука, данас је у Броду и Козарској Дубици уручила двије донације укупне вриједности 3.000,00 КМ, те тако наставила обимне активности на пољу друштвено одговорног дјеловања у локалним заједницама Републике Српске у 2009. години.


Донација дидактичких средстава укупне вриједности 1.500,00 КМ уручена је дјечијем вртићу „Бели анђео" у Броду. Ове године биће тачно педесет година како је основана ова предшколска установа, која тренутно окупља 135 малишна о којима се стара 14 запослених.

"Искрено се захваљујемо Хипо банци на овој донацији јер долази у право вријеме када наша установа има велику потребу за материјалним и основним средствима за васпитно-образовни рад у свим васпитним групама.", рекла је Мара Којић, в.д. директора дјечијег вртића „Бели анђео".

У исто вријеме, представници Хипо банке у Козарској Дубици донирали су новчана средства Дому здравља „Козма и Дамјан" за набавку медицинског уређаја „амбулантног инхалатора" укупне вриједности 1.500,00 КМ.

„Желим искрено да се захвалим Хипо Банци на овој новчаној донацији која ће бити употребљена за набавку амбулантног инхалатора који је тренутно потребан нашој здравственој установи, односно нашим најмлађим суграђанима чиме ће значајно бити олакшан и наш рад.", рекао је директор Дома здравља „Козма и Дамјан", Раденко Рељић.

Хипо банка већ неколико година плански помаже рад институција широм РС, које воде рачуна о васпитно-образовном развоју дјеце и њиховој социјалној и здраственој заштити.

"Данашња донација је израз наше захвалности становницима општине Козарска Дубица на огромном повјерењу којег су нам до сада указали. Уједно, ово је седма донација коју је Хипо банка реализовала на подручју ове општине у последњих неколико година потврђујући карактер и озбиљност своје политике друштевно одговорног дјеловања.", изјавила је Дијана Суботић, водитељ пословнице Хипо банке у Козарској Дубици.

Хипо банка је од почетка 2009. реализовала четрнаест донација широм Републике Српске.

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog