Vijesti

Uhapšen napadač sa Trga republike!

BEOGRAD - Policija je uhapsila Marka Kostića (23) iz Ćićevca osumnjičenog da je u novogodišnjoj noći izbo sedmoricu mladića, među kojima su bila i dvojica Tunižana. Policija ga je pronašla u jednom iznajmljenom stanu u Beogradu

Beogradska policija uhapsila je napadača sa Trgu republike, Marka Kostića (23) iz Ćićevca, osumnjičenog da je u novogodišnjoj noći izbo sedmoricu mladića u jednom iznajmljenom stanu u Beogradu

Kako saznaje naš portal policija je osumnjičenog napadača pronašla u iznajmljenom stanu u Beogradu.

Kostić još nije prebačen u zgradu MUP-a u Despota Stefana, jer se još vrši uviđaj i pretres stana u kojem je napadač pronađen.

Osumnjičeni je u novogodišnjoj noći prvo izbo Dejana V., a zatim njegovog druga Lazara I. Prilikom bjekstva izbo je još petoro posjetilaca na Trgu, među kojima su bila i dvojica Tunišana.

Neki od povrijeđenih su pušteni iz bolnice, dok se ostali oporavljaju u Kliničkom centru Srbije.

Napadač je, prema prvim informacijama, išao unaokolo i nasumice ubadao prolaznike, što je vrlo nalik onom što je Ljubomir Trifunović (19) učinio tokom “Bir festa” u avgustu 2011. godine.

Prema riječima očevidaca, napadač je te noći bio u društvu još dvojice muškaraca. Njih trojica su se našli u publici na Trgu Republike, a napad se desio u opštem metežu koji je nastao dok je grupa “Električni orgazam” izvodila pesmu “Igra rokenrol cela Jugoslavija”.

 Telegraf.rs/Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog