Vijesti

SNSD napustio sjednicu Skupštine grada Banjaluka - DNS nije podržao SNSD

Odbornici vladajućeg SNSD-a napustili su zasjedanje Skupštine grada Banjaluka na tački dnevnog reda Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama odluke o gradskom građevinskom zemljištu. DNS nije podržao SNSD.

"Sjednica je prekinuta jer nije bilo kvoruma zbog toga što je SNSD kao vladajuća stranka napustila zasijedanje na tački dnevnog reda koja se odnosila na Prijedlog odluke o gradskom građevinskom zemljištu gdje smo mi kao opozicija, nas jedanaest odbornika, preložilo da se povuče ta odluka zbog toga što nije usaglašena sa svim zakonskim aktima“, izjavio je za Frontal Zoran Talić odbornik PDP-a.

„Tražili smo da se povuče ta odluka i onda kada nisu povukli mi smo iznijeli određene primjedbe i kritike i davali određene sugestije šta treba dalje da se uradi. Mešutim, oni to nisu htjeli da raspravljaju u tom domenu i na kraju prilikom glasanja tri odbornika DNS-a zajedno sa jednim odbornikom SNSD-a su bila uzdržana. Mislim da je jedan odbornik DNS-a bio protiv, tako da su imali samo 13 glasova. Nakon toga su napustili zasijedanje jer ne žele da budu preglasani u skupštini u kojoj su formirali vlast“, rekao je Talić.

(Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog