Vijesti

Zajednička sjednica vlade Srbije i Srpske - Dačić i Vučić dolaze u Banjaluku

BANJALUKA - Vlade Republike Srpske i Srbije održaće sutra u Banjaluci zajedničku sjednicu, nakon koje će biti potpisan memorandum o razumijevanju o poslovno-tehničkoj saradnji.

izvor: Srna 

Početak pete zajedničke sjednice vlada Republike Srpske i Srbije zakazan je za 10.30 časova u Administrativnom centru Vlade Srpske u Banjaluci.

Prema protokolu, premijer Republike Srpske Željka Cvijanović i potpredsjednici Vlade Nada Tešanović i Jasmin Komić će u 9.00 časova na banjalučkom aerodromu Mahovljani dočekati delegaciju Vlade Srbije.

U 9.30 časova u Palati Republike predviđen je sastanak predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i premijera Srpske Željke Cvijanović sa predsjednikom i prvim potpredsjednikom Vlade Srbije Ivicom Dačićem i Aleksandrom Vučićem.

Nakon sjednice vlada, u 12.00 časova premijeri Srpske i Srbije Cvijanovićeva i Dačić će u Administrativnom centru Vlade u Banjaluci potpisati Memorandum o razumijevanju o poslovno-tehničkoj saradnji.

Konferencija za novinare predviđena je za 12.10 časova, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

U saopštenju se navodi da će Cvijanovićeva u 13.00 časova u banjalučkom hotelu "Bosna" prisustvovati svečanoj ceremoniji proglašenja ličnosti godine, u organizaciji "Nezavisnih novina".

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog