Vijesti

Чепркало: Циљ ми је А олимпијска норма коју нико у БиХ није остварио

Министар породице, омладине и спорта, Соња Давидовић, уприличила је пријем за пливача Михајла Чепркала, који је остварио Б олимпијску норму на недавно одржаном пливачком митингу „22.април“.

„Увијек смо водили рачуна о нашим најбољим спортистима и подржаћемо Михајла, који је остварио одличан резултат након озбиљне повреде, како би се успјешно припремио за свјетско првенство у Јужној Кореји. Наредна година је олимпијска и подршка Министарства ће бити значајнија, како би Михајло остварио добар резултат“ – истакла је Давидовићева.

Она је подсјетила да је Михајло Чепркало у ранијем периоду био стипендиста Министарства породице, омладине и спорта и да су резултати које у континуитету остварује вриједни сваке пажње и подршке. Наглашава да Министарство увијек води рачуна о онима који на најбољи начин представљају Републику Српску, равноправно стојећи раме уз раме са свјетским спортистима.

Чепркало се захвалио на подршци и нагласио да га очекују припреме за свјетско првенство, а потом озбиљан рад у олимпијској години.

„Циљ ми је А олимпијска норма коју нико до сада у БиХ није остварио и имам довољно времена да, уз квалитетан рад, дођем до циља и осигурам учешће на Олимпијским играма у Токију“ – рекао је Чепркало.

Михајло Чепркало учествовао је већ на Олимпијским играма у Рио де Женеиру, као један од најмлађих такмичара.

 

Фронтал
 
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog