FOTO

Najljepši bazen Evrope? Azurna oaza u kojoj bismo se kupali sve do oktobra (FOTO)

Uz WOW (Water on Water) bazen nalazi se idilična pješčana plaža na kojoj se možete sunčati, ali i uživati u ponudi koktela i drugih osvježenja.

Plutajući bazen Grand Hotela Tremezzo na jezeru Como u Lombardiji često se svrstava na ljestvice najljepših mjesta za ljetno osvježenje u Evropi. To ne čudi sve one koji su posjetili ovu azurnu oazu sa zapanjujućim pogledom na planinu Grigna na sjeveru Italije.

Uz WOW (Water on Water) bazen nalazi se idilična pješčana plaža na kojoj se možete sunčati, ali i uživati u ponudi koktela i drugih osvježenja. Boravak na plaži i kupanje u WOW bazenu na raspolaganju je samo gostima hotela.

Zanimljivo je napomenuti da je WOW tek jedan od tri hotelska bazena. U Tremezzu možete uživati i u bazenu Flower u sklopu hotelskih bašti, čija se voda održava na 28 Celzijusovih stepeni, a na raspolaganju je i T Spa beskonačni bazen unutar wellness-centra koji se zagrijava na 35 Celzijusovih stepeni.

Hotel se nalazi u naselu Tremezzo svega pet minuta hoda od luke Cadenabbia iz koje se mogu iznajmiti izleti brodom po jezeru Como. Hotel je otvoren već više od 100 godina, a u vlasništvu je porodice Gandola.

 

Izvor: punkufer.dnevnik.hr 
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog