Sport

Milojević: "Ja sam doneo odluku - neću više biti trener Crvene zvezde"

Dosadašnji trener Crvene zvezde Vladan Milojević oprostio se danas zvanično od kluba na oproštajnoj konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Ovo je moja odluka, rekao je Milojević u prepunom medija centru na najvećem srpskom stadionu. Kazao je da odlazi u decembru kako bi olakšao posao nasljedniku na klupi tog fudbalskog kluba.

„Možda bi odlazak na leto bio veoma komplikovan za klub i novog trenera, a znam koliko su teške prve utakmice. Timski sam igrač i hoću realno da gledam stvari. Kada sam došao želeo sam da ostvarim nešto, a onome ko dođe da ostavim nešto u amanet. Zvezda je na pragu osvajanja nove titule. Novi trener će imati vremena da upozna ekipu, nađe hemiju. U fudbalu nema puno vremena, a ja sam želeo da ga dam”, rekao je Milojević na veoma posjećenoj oproštajnoj konferenciji za novinare.

Milojević je tokom dvije i po godine na klupi Zvezde osvojio dvije titule šampiona Srbije i dva puta igrao grupnu fazu Lige šampiona.

Zahvalio je porodici, Zvezdanu Terziću, Draganu Miloševiću, Mitru Mrkeli, svima iz upravnog odbora, novinarima, navijačima i cijeloj Zvezdi i igračima.

„Jako sam ponosan na ono što smo uradili”, istakao je Milojević.

Niko od prisutnih nije htio da govori o spekulacijama i nagovještaju da će novi trener srpskog šampiona biti Dejan Stanković. 



Izvor: politika.rs
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog