Srđan Puhalo

Прст(и) лудих очију

Реконструкција „унутрашње борбе“ између Ида и Супер Ега у глави Милорада Додика на четвртој утакмици Широки ТТ – Игокеа, 30 секунди прије него ће публици показати средњи прст.


Ђаво: Баш ме нервирају ови “Шкрипари”. Знају ли они ко сам ја? Натјераће ме да направим своју лигу ако овако наставе да зајебавају.

Анђео: Наравно да знају ко си ти, али тако се обично навијачи понашају. Није ово библиотека. Осим тога ни наши Игоси нису бољи.

Ђаво: Није истина. Наши то раде достојанствено и одмјерено, осим ако им не наредимо другачије.

Анђео: Пази како се понашаш, морамо имати добре односе са два ХДЗ-а. Нећеш ваљда да због утакмице оду Лагумџији. Уздржимо се од провокација.

Ђаво: Нека иду у ... што ме провоцирају? Мисле да их се бојим!?

Анђео: Игнориши навијаче. Несмотрена реакција може да те посвађа и са Влајкијем. Сукоб са њим треба избјегавати. Опасан је он када се наљути. Може да откаже гостовање Нових фосила у Бања Луци. То нам је сада најмање потребно, послије отказивања референдума.

Ђаво: Чујеш шта све говоре ови Хрвати!? Ништа им није свето, па ни коалиција на државном нивоу. Смијаће ти се ови из СДС-а!

Анђео: Ти си предсједник Републике Српске, немој да те испровоцирају. Ти представљаш цијели народ, а наш народ је саборан, хришћански и углавном непорочан. Мораш бити одмјерен и културан. Угледај се на предсједнике из региона, нпр. Јосиповића и Тадића.

Ђаво: Није ваљда да се поредиш са она два досадна фићфирића. Хоћеш да те народ зове “манекен” или “кувана нога”? Фуј!!!

Анђео: Али ти си узор многим младим људима у Републици Српској. Буди достојанствен.

Ђаво: Немој бити пизда. Па они преко тебе уништавају достојанство и идентитет Срба. Напад на тебе је напад на Републику Српску, а и шире. Осим тога ништа се није страшно десило ни онда када си пријетио оном смраду од судије Хусарићу.

Анђео: Ти си узор младим људима…

Ђаво: Наравно да си узор, па јел` требају да гледају преко БХТ како те зајебава цијела дворана. Не можеш их тући као у Борику 2000. године, али нећеш ваљда сједити скрштених руку и слушати њихове провокације. Јебо културу, у питању је достојанство народа и тебе.

Анђео: Смири се Милораде, обуздај се. Побједи себе, барем овај пут. Запјевај са мном “ All we are saying is give peace a chance, …“

Ђаво: Какво је ово срање од пјесме. Дај нешто наше, српско, и покажи шта мислиш о овим смрадовима. Љут си, баш си љут!! Избаци то из себе, хоћеш да добијеш висок притисак? Знаш да један прст говори више од 1000 ријечи. Ајмо, ајде, фацооооооо…

Komentari
Blog