Srđan Puhalo

Srđan Puhalo je rođen 1972. godine u Foči, jer u Kalinoviku nije bilo porodilišta.Odrastao je u Kalinoviku uz pomoć roditelja, mnogobrojne familije i "Politikinog zabavnika". Čuvajući krave kod babe Radojke shvatio je da je život veoma težak, pogotovo u Kalinoviku. Do četrnaeste godine bio je učesnik dvije omladinske radne akcije, posjetio koncentracione logore Jasenovac i redovno se takmičio u "Titovim stazama revolucije", što je ostavilo neizmjerni trag na njegovoj krhkoj ličnosti. Srednju školu završio je u Sarajevu, a psihologiju je diplomirao u Beogradu. Iluzije je izgubio prilično rano, a nevinost dosta kasno. Preživio je dva rata, kao i veliku inflaciju u Srbiji, a onda je došao da živi u Banjaluku. Magistrirao je psihologiju u Banjaluci, a doktorirao u Sarajevu. Dobar je otac dvoje djece, a loš muž jedne žene. Nije nosilac nijednog ordena, ali zato ga krase mnogi epiteti kao što su soroševac, nevladinac, strani plaćenik, antisrbin, autošovinista, Bakirov Srbin. Mašta da postane profesor na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci. Ima mnogo problema sa pravopisom, stranim jezicima, potencijom i holesterolom.

Srđan Puhalo

Ipak smo nastali od majmuna

Spremam se jutros na posao kad ono u Jutarnjem program RTRS-a prilog o proslavi 10 godina Panevropskog univerziteta Apeiron. Prvo ide široki plan u koji ne mogoše da stanu svi viđeniji gosti, a pretpostavljam i bivši klijenti ovog Univerziteta, potom rektor Kozomara “dade” izjavu i na kraju se najbolja studentica Univerziteta pohvali sa zasluženom stipendijom.

Pitate se pa u čemu je problem?

Pa problem je u tome što među gostima ugledah mog omiljenog lika Branislava Mihajlovića, u stvari Doc. Dr Branislava Mihajlovića.

Ali ko je taj Branislav Mihajlović?

Branislav Mihajlović je doktor i docent na Univerzitetu Apeiron, ali je mnogo više poznat po svojim legendarnim nastupima u emisiji “Misterije postojanja” na VIKOM televiziji u kojima on dovodi u pitanje Darvinovu teoriju evolucije i u kojoj on otvoreno zastupa teoriju kreacionizma http://www.youtube.com/watch?v=Kukdf-h2p8Y

Isti taj Doc. Dr Branislav Mihajlović djeluje u  nečemu što se zove “Centar za prirodne i društvene nauke” koji se bavi istraživačkom, izdavačkom, medijskom i edukativnom djelatnošću http://zdravljeisreca.com/o-nama/ Recimo, u tom centru možete da kupite knjigu u kojoj se dokazuje da ljudi potiču od Adama i Eve koje je kreirao Tvorac.

Da ne zaboravim da je on i stručnjak za stare civlizacije, pogotovo egipatsku, kao i misterije piramida http://zdravljeisreca.com/misterija-nastanka-piramida-video/ preko kojih dokazuje da su vjerske knjige (Tora, Stari i Novi zavjet) istorijski potpuno tačne, da predviđaju budućnosti i da ih moramo uzimati “zdravo za gotovo”.

Takođe preko tog čovjeka i “Centra za prirodne i društvene nauke” možete da naručite neku vodicu pod nazivom “Vita eliksir” koja se pravi od mladog ječma, a mladi ječam ima fenomenalna ljekovita svojstva koja se manifestuju na kardiovaskularnom, probavnom, koštanom, mšićnom i nervnom sistemu našeg tijela. Tu je i ekstrakt pod nazivom “Folivita” kojim mijenja čitavu apoteku jer povoljno djeluje na: holesterol, trigliceride, anemiju, povišenu sedimentaciju, alergije, dermatitis, urtikarije, strčane bolesti, oboljenja jetre i slabu koncentraciju. Provjerio sam u Agenciji za lijekove BiH o ovim “čudima medicine” ne znaju ništa.

Vjerujem da biste voljeli da na slavi ili na plaži upoznate i porazgovarate sa nekim poput Doc. Dr Branislavom Mihajlovićem, ali se postavlja pitanje da li biste voljeli da vas liječi ili brine o vašem zdravlju student kojima je ovaj doktor predavao?

Ali realno to nije problem Doc. Dr Branislava Mihajlovića, već onih koju su ga proglasili za docenta, uposlili na Univerzitet Apeiron (što na grčkom znači bezgranično, neograničeno, beskrajno, beskonačno, neizmjerno, neuređeno, neoblikovano) i Ministra obrazovanja RepublikeSrpske.

PS. Izgleda da je Doc. Dr Branislav Mihajlović veoma blizak još jednom doktoru, Miroljubu Petroviću,  a o njegovim naučnim dometima možete da pročitate na http://creation6days.com/diskusije/news.php ili ovdje http://www.vreme.rs/cms/view.php?id=1096991

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog