Srđan Puhalo

Srđan Puhalo je rođen 1972. godine u Foči, jer u Kalinoviku nije bilo porodilišta.Odrastao je u Kalinoviku uz pomoć roditelja, mnogobrojne familije i "Politikinog zabavnika". Čuvajući krave kod babe Radojke shvatio je da je život veoma težak, pogotovo u Kalinoviku. Do četrnaeste godine bio je učesnik dvije omladinske radne akcije, posjetio koncentracione logore Jasenovac i redovno se takmičio u "Titovim stazama revolucije", što je ostavilo neizmjerni trag na njegovoj krhkoj ličnosti. Srednju školu završio je u Sarajevu, a psihologiju je diplomirao u Beogradu. Iluzije je izgubio prilično rano, a nevinost dosta kasno. Preživio je dva rata, kao i veliku inflaciju u Srbiji, a onda je došao da živi u Banjaluku. Magistrirao je psihologiju u Banjaluci, a doktorirao u Sarajevu. Dobar je otac dvoje djece, a loš muž jedne žene. Nije nosilac nijednog ordena, ali zato ga krase mnogi epiteti kao što su soroševac, nevladinac, strani plaćenik, antisrbin, autošovinista, Bakirov Srbin. Mašta da postane profesor na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci. Ima mnogo problema sa pravopisom, stranim jezicima, potencijom i holesterolom.

Srđan Puhalo

Gdje je pravi Marko Pavić?

Draga Republiko Srpska,

Obraćam ti se javno jer imam osnovanu  sumnju da tvoju bezbjednost ne ugrožavaju Bošnjaci, Hrvati, Sejdić i Finci, već da je u pitanju mnogo veća i opasnija zavjera. Moje sumnje potiču još od ranije, ali sve se baziralo na pretpostavkama jer nisam mogao da nađem konkretne dokaze za to. Sve do neki dan, a onda su se kockice posložile.

Evo o čemu se radi.

Sadašnji Marko Pavić nije pravi Marko Pavić, a evo i zašto!!!

Draga Republiko Srpska pravi Marko Pavić nikada ne bi Međunarodni dan bijelih traka nazvao "običnom gej paradom“. Nikada! Da bih vam to dokazao koristiću se induktivnom metodom zaključivanja, od pojedinačnih činjenica iz njegove biografije prema opštem zaključku ko je ustvari on.

Činjenica br.1: On je magistar pravnih nauka, samim tim njemu je Konvencija o ljudskim pravima i ustav Bosne i Hercegovine ispred svake politike ili interesa stranke.

Činjenica br 2: On je nosilac Certifikata OEBS-a za ljudske resurse i Certifikata OEBS-a za finansijsko poslovanje lokalne uprave. Ako znamo da je OEBS pored ostalog bavi i praćenjem poštovanja ljudskih prava i prava manjina, prosto je nemoguće da se nosiocu takvih certifikata “omakne” jedna ovakva izjava.

Činjenica br 3: On je nosilac i Standarda ISO 9001:2000 za upravljanja kvalitetom usluga lokalne zajednice, što znači da nema šanse da je homofob.

Činjenica br 4: On je  zagovornik projekta „Prijedorčanin“ kojim se  brišu bilo kakve razlike i podjele  među stanovnicima grada  Prijedora.

Činjenica br 5: Njega je 2012. Godine Vijeće Internacionalne lige humanista nagradilo  Zlatnom  plaketom  sa  Značkom za postignute rezultate u radu i razvoju lokalne samouprave u skladu sa Evropskom poveljom o lokalnoj samoupravi.

Činjenica br 6: On je dobitnik nagrade  DOSTA - Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Savjeta Evrope za poboljšanje položaja romske populacije na području opštine Prijedor.

Činjenica br 7:  On je član Upravnog odbora Asocijacije agencija lokalne demokratije ALDA, a gdje je demokratija, tu su i ljudska prava. 

Možda može Strance jednom zajebat`, ali ne možeš ih zajebavat` stalno i od njih dobiti ovolike nagrade.

Draga moja Republiko Srpska sa ovako impresivnom edukacijom i nagradama nemoguće je da neko omalovažava i zabranjuje proslavu Međunarodnog dana bijelih traka u Prijedoru, a pogotovo da je nazove “gej paradom”.

Zbog toga smatram da na čelu grada Prijedora se ne nalazi pravi Marko Pavić, već neko drugi. Moja je dužnost da te upozorim kao pravi Srbin i patriota, dok ne postane kasno. 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog