Cara Dara

Ljubav, podrška i ambicija – preduslov za dobru konferenciju

Prije nepuna dva mjeseca sam tekstom Spark.Me – u potrazi za iskromkonkurisala za zvaničnu blogerku Spark.me konferencije koja će se održati u Budvi 31.maja/1.juna.  Ovu konferenciju sam odavno htjela posjetiti i evo, pružila mi se prilika i to na najbolji mogući način.

Šta sam tražila, to sam i dobila. :)

Zajedno sa ostalih deset blogerki i  blogera sam izabrana da budem dio oficijelne ekipe koja će pisati o ovoj konferenciji.

Kad sam dobila mail od Spark.me ekipe da sam prošla i da bi trebalo da potvrdim svoje prisustvo 31. maja u Budvi, nađoh se u dilemi koju sam već pominjala:

Kako god da razmišljam, nisam 100% sigurna da li želim ići na Spark.Me. Kad shvatim koji mi nivo organizacije treba da iz Banjaluke dođem u Budvu, pri tom smislim ko će mi biti dadilja jer bih morala povesti i bebu (ne prekida mi se dojenje) i kako da tolika organizacija na kraju ima smisla za socijalna radnicu na porodiljskom odsustvu – jednostavno odustanem.

ALI ispostavilo se da u potrazi za iskrom, za onim nečim, zaiskri kod kuće. Broj Jedan je na moju dilemu odgovorio sasvim jednostavno – idemo svi. On će čuvati djecu dok sam na konferenciji koja je izgleda svakako baby friendly,i svi sretni. Mislim da sam se opet malo zaljubila. :D

Ali ozbiljno, bila sam spremna da ne znam kako dođem, čak i sama sa Sekanom jer ovogodišnja konferencija uspješno održava reputaciju nazjanimljivije u regionu.

Da se ne lažemo, za dosta predavača nisam čula po imenu ali sam bar čula šta su radili. I to je ono što pravi razliku.

11012498_507951906026855_2285353249026800465_n

Ako imate priliku, sebe smatrate osobom koja nije prestala da uči i razvija se, pišite u svoj kalendar 31. maj i 1. juni i pravac Budva. Previše je razloga da to uradite.

11045352_489183851236994_1921417023717738582_nfoto: https://www.facebook.com/sparkdotme

More je tu, inspirativni ljudi isto, a pare svakako nemamo :)

Ja jedva čekam taj kraj maja, iako mi je prijatelj kad sam mu rekla u kojem (porodičnom) aranžmanu idemo rekao surovo i istinito: Ambiciozno, ambiciozno…jer zna čovjek šta znači ići negdje sa djecom.

U slučaju da još niste prevagnuli u razlozima “za”, zapratite Spark.me naInstagramuTwitteruFacebook-u i stranici kako biste detaljnije saznali o čemu se radi. U slučaju da vam praćenje na mrežama nije dovoljno pa im pošaljete mail, nemojte se začuditi ako vam slučajno stigne i neki sunčan zagrljaj u potpisu jer oni to tako rade. :)

I ja sam ovu ideju odlaska kuvala dugo u glavi i sad je sprovodim na najkomplikovaniji način ali mislim da će se isplatiti. Nadam se da će i Broj Jedan imati isti zaključak. Javiću vam svakako.

 

Preuzeto sa karadara.net

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog