Srđan Puhalo

Srđan Puhalo je rođen 1972. godine u Foči, jer u Kalinoviku nije bilo porodilišta.Odrastao je u Kalinoviku uz pomoć roditelja, mnogobrojne familije i "Politikinog zabavnika". Čuvajući krave kod babe Radojke shvatio je da je život veoma težak, pogotovo u Kalinoviku. Do četrnaeste godine bio je učesnik dvije omladinske radne akcije, posjetio koncentracione logore Jasenovac i redovno se takmičio u "Titovim stazama revolucije", što je ostavilo neizmjerni trag na njegovoj krhkoj ličnosti. Srednju školu završio je u Sarajevu, a psihologiju je diplomirao u Beogradu. Iluzije je izgubio prilično rano, a nevinost dosta kasno. Preživio je dva rata, kao i veliku inflaciju u Srbiji, a onda je došao da živi u Banjaluku. Magistrirao je psihologiju u Banjaluci, a doktorirao u Sarajevu. Dobar je otac dvoje djece, a loš muž jedne žene. Nije nosilac nijednog ordena, ali zato ga krase mnogi epiteti kao što su soroševac, nevladinac, strani plaćenik, antisrbin, autošovinista, Bakirov Srbin. Mašta da postane profesor na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci. Ima mnogo problema sa pravopisom, stranim jezicima, potencijom i holesterolom.

Srđan Puhalo

Pozdravimo našeg brata predsjednika Donald Trampa

Voditelj RTRS-a: Dobro veče poštovani gledaoci i hvala vam što gledate najgledaniju, najobjektivniju i najpatriotskiju televiziju u 2016. godini, kao i svih ostalih godina. Tema večerašnje emisije je današnja inauguracija Donalda Trampa. Sa nama su večeras i uvaženi analitičari M.S, B.M, dok će nam se iz Begrada uključiti profesor N.K. Dobro veče.

Analitičar M.S.: Dobro veče i pozdrav svim gledaocima tj. Srbima.

Analitičar B.M: Ja ću braću i sestre ispred malih ekrana pozdraviti sa tradicionalnim srpskim pozdravom „Pomaže Bog“.

Voditelj RTRS-a: Bog vam pomogao. Kao što znate danas se držala inauguracija našeg prijatelja i brata Donalda Trampa, novog predsjednika SAD. Njegov izbor je garancija da će nad Balkanom zaduvati neki novi vjetrovi koji će rastjerati oblake iznad Republike Srpske, Srbije, srpske Crne Gore i srpske Makedonije, Sao Tome i Principea, Sao Paola...

Analitičar M.S: Samo da vas napomenem da će sunce zasijati našoj braći lužičkim Srbima, koji su vijekovima pod njemačkom čizmom, a mi ovdje veoma dobro znamo kakva je njemačka čizma, a obraz đon.

Voditelj RTRS-a: Hvala gospodine M.S. na ovoj bravuroznoj digresiji. Sada ćemo pogledati uvodni prilog sa današnje inauguracije i onda krećemo sa razgovorom.

Ide prilog...

Voditelj RTRS-a: Evo nas ponovo u emisiji i gospodine B.M. vaš komentrar?

Analitičar B.M: Pripremajući se za ovu emisiju danas sam odgledao cijelu inauguraciju na CNN-u, jer RT (Russia Today) nije to prenosila. Moram vam priznati da sam prije gledanja morao popiti tablete za mučninu, da bih bio siguran da ću moći odgledati emisiju do kraja. Ali vratimo se našoj temi. Ne znam koliko ste uspjeli da primijetite nervozu predsjednika Trampa dok je polagao zakletvu. Oči mu nisu imale mira, imam utisak da je sve vrijeme nekoga tražio...

Voditelj RTRS-a: Možda nekoga od članova porodice, izbornog štaba ili...

Analitičar B.M.: Ne nikako, kako ste samo naivni. Vjerovatno je tražio predsjednika Dodika. Informacije koje ja imam, a vjerujte da sam odlično obavješten, su da predsjednik Tramp ima veoma visoko mišljenje o gospodinu Dodiku i neizmjerno cijeni njegov poziv Srbima u Americi da glasaju za njega, vjerujem da je očekivao njegov dolazak...

Analitičar M.S.: Izvinite, ali bih želio samo da dopunim. Slažem se sa kolegom da je predsjednik Tramp pogledom tražio gospodina Dodika, jer ne smijemo zaboraviti da je upravo Dodik razotkrio tu prljavu, ali ipak očekivanu, igru Bošnjaka pred same izbore, kada su oni otvoreno podržali i potajeno dovili za pobjedu Klintonove...

Voditelj RTRS-a: Svi znamo da je sarajevsko-soroševska-sećijaško- klintonovska ambasada SAD uskratila vizu gospodinu Dodiku i da je to bio jedini razlog zašto on danas nije bio na inauguraciji. Boračke organizacije, a sad me obavještavaju i Udruženje mažoretkinja RS, su danas u zajedničkom saopštenju zatražili od Vlade RS da bojkotuje ambasadu SAD, dok ista ne dogovori direktan susret Trampa, Putina i Dodika.

Analitičar M.S: Ja bih samo da istaknem jedan važan detalj koji je svima promakao. Da li ste vidjeli taj osmjeh gospođe Melanije dok je „plovila“, da, da, namjerno kažem „plovila“, a ne hodala Pensilvanija avenijom...

Voditelj RTRS-a: Da pojasnimo gledaocima, nakon inauguracije, predsjednik i njegova supruga tradicionalno prošetaju Pensilvanija avenijom koja vodi do Bijele kuće...

Analitičar M.S.: Ako mogu da nastavim...

Voditelj RTRS-a: Naravno, izvolite.

Analitičar M.S: Pa to je zbog cipela iz fabrike obuće Bema iz Banjaluke, one su karakteristične po tome što daju eleganciju i udobnost. Citiraću gospodina Umičevića: „Elegancija je rezultat toga što je štikla napravljena po uzoru na granice RS, a udobnost je od rakije kojom se one mekšaju.“ Naš predstavnik i lobista u Vašingtonu Obrad Kesić je tajnim kanalima doturio Melaniji jedan litar kruške, nekoliko dana prije inauguracije.

Voditelj RTRS-a: Da, da, i ja koristim krušku kad treba razgaziti cipele, šljivom skidam temperaturu, a lozu tropim posle brijanja, to ja naša srpska tradicija koju Bakirovi fanatici hoće da zabrane uvodeći šerijat ili ovi eurofanatici koji hoće da nam konfiskuju rakijske kazane.

Analitičar B.M: Kakva sofisticiranost gospođo, kakva prefinjenost, vi ste ponos srpskog roda.

Voditelj RTRS-a: Ali vratimo se temi. Ovo je odličan primjer da jedan Obrad Kesić i onih 20 miliona KM koje Republika Srpska uložila u lobiranje u Vašingtonu se i te kako isplati.

Analitičar B.M: I tek će se isplatiti. Da li ste vidjeli taj sjetni osmjeh Melanije kao kod Mona Lize. Ja sam siguran da bi bila mnogo srećnija da je mogla lično da ugosti savjetnika predsjednika RS Milorada Dodika, gospodina Umičevića i zahvali mu se na svemu.

Analitičar M.S: A i svijet bi mirnije spavao da gospodin Umičević pokloni priglavke i spavaćicu sa zmijanjskim vezom Donaldu i Melaniji.

Voditelj RTRS-a: Ja se nadam da će za to biti prilike, kada odu ovi srbofobi iz ambasade SAD u Sarajevu. A sada ćemo uključiti i našeg gosta u Beogradu. Dobro veče, izvolite.

Profesor N.K: Pozdravljam gledaoce televizije i goste u studiju i na početku želim da kažem da Srbi ipak imaju svoga predstavnika na inauguraciji u Vašingtonu, a to je gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma. Ako obratite pažnju vidjećete ga kako maše srpskom zastavom.

Analitičar M.S: Izvinite ja sam primijetio zastavu, pa se zapitah odkud naša zastava na američkom hidrantu.

Profesor N.K: Molim vas da završim. Palma će nakon Pensilvanija avenije prisustvovati jednom od 120 balova u Vašingtonu i ako ga gej lobi ne spriječi, a postoje indicije da to namjeravaju, kontaktiraće Trampovog pašenoga iz prvog braka i tako otpočeti novu eru u odnosu Srbije i Amerike.

Voditelj RTRS-a: Izvrsna vijest iz Beograda i nadamo se da će gospodin Palma izbjeći pederske zamke i učiniti ovaj svijet boljim. Gospodo, hvala za učešće u emisiji i poštovani gledaoci hvala vam na pažnji. Ostanite na sa nama do kraja programa, nećete valjda gledati onaj izdajnički BN. Laku noć.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog