Srđan Puhalo

Srđan Puhalo je rođen 1972. godine u Foči, jer u Kalinoviku nije bilo porodilišta.Odrastao je u Kalinoviku uz pomoć roditelja, mnogobrojne familije i "Politikinog zabavnika". Čuvajući krave kod babe Radojke shvatio je da je život veoma težak, pogotovo u Kalinoviku. Do četrnaeste godine bio je učesnik dvije omladinske radne akcije, posjetio koncentracione logore Jasenovac i redovno se takmičio u "Titovim stazama revolucije", što je ostavilo neizmjerni trag na njegovoj krhkoj ličnosti. Srednju školu završio je u Sarajevu, a psihologiju je diplomirao u Beogradu. Iluzije je izgubio prilično rano, a nevinost dosta kasno. Preživio je dva rata, kao i veliku inflaciju u Srbiji, a onda je došao da živi u Banjaluku. Magistrirao je psihologiju u Banjaluci, a doktorirao u Sarajevu. Dobar je otac dvoje djece, a loš muž jedne žene. Nije nosilac nijednog ordena, ali zato ga krase mnogi epiteti kao što su soroševac, nevladinac, strani plaćenik, antisrbin, autošovinista, Bakirov Srbin. Mašta da postane profesor na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci. Ima mnogo problema sa pravopisom, stranim jezicima, potencijom i holesterolom.

Srđan Puhalo

Bože čuvaj Vukotića

Duško Vukotić je „vođa patriotskog udruženja proruske orijentacije“ tj. predsjednik udruženja Veterana Republike Srpske na kojeg sile mraka i bezumlja planiraju atentat „što bi dovelo do međusrpskog sukoba u Banjaluci i neizbježne međunarodne intervencije, čime bi bili spriječeni opšti izbori i onemogućena pobjeda Milorada Dodika za prvog ozbiljnog srpskog predstavnika u Sarajevu". 

Iako se ne zna pouzdano koja mračna sila sprema taj atentat, jer smo se sa Englezima neki dan pomirili, a premijerka je ovih dana šarmirala trampovce u Vašingtonu. Sigurno nije ni Soroš jer predjednik Vučić je prijatelj sa Sorošom, predsjednik Dodik je još veći prijatelj sa predsjednikom Vučićem, znači da su i Soroš i predsjednik Dodik prijatelji.

Mada još uvijek ne znamo ko nam je neprijatelj, RTRS to zna ali neće da nam kaže,  znamo da nam je izvor informcije iz Moskve i nije patriotski da se u majku Rusiju sumnja.  

Takođe,  ja ni jednog trenutka ne sumnjam da će policija Republike Srpske zaštititi Vukotića, ali mislim da ga pod hitno trebamo negdje sakriti ko onomad Radovana, jer naš neprijatelj jeste nepoznat ali je vrlo zajeban.

Jer od juče je Vukotić Republika Srpska.

Da se ja pitam Vukotića bi trebalo prebaciti u Moskvu da budemo 100% sigurni da je 100% siguran, jer ne dao Bog da mu se nešto desi i eto nam  bratoubilačkog rata između prozapadnih i proruskih pristalica u Banjaluci.

  • Zamislite situaciju da se Vukotić oklizne u kadi, danas se čovjek tušira najmanje dva puta dnevno, lupi glavom o pločice i eto rata u Republici Srpskoj.
  • Zamislite da Vukotić ode na ručak u Kazamat sa trećim sekretarom za informisanje u ambasadi Rusije, ode mu zalogaj na stranu i eto rata u Republici Srpskoj.
  • Zamislite da Vukotića ujede stršljen, a znamo kako su danas zajebani stršljeni, on i ne zna da je alergičan na tog insekta i eto rata u Republici Srpskoj.
  • Zamislite da Vukotić izađe u šetnju Banjalukom i pogodi ga asteroid u glavu i eto rata u Republici Srpskoj.
  • Zamislite da Vukotića lupi infarkt, nagle su oscilacije temperature, vlažnosti i atmosferskog pritiska, i eto rata u Republici Srpskoj.

Znam, mala je vjerovatnoća da se ovo desi ali kako objasniti proruskim pristalicama u Banjaluci, da je to slučajnost ili nesrećan slučaj, a ne neka ujdurma sila mraka i bezumlja protiv Vukotića, faktora mira i stabilnosti u Republici Srpskoj. Sasvim je patriotski i ljudski da njegove pristalice izlete iz svog štaba u Narodnoj skupštini Republike Srpske i povaljaju ovu prozapadnu žgadiju koja se već četiri mjeseca okuplja na Trgu Krajine i traži Pravdu za Davida.

Onda ulete zapadne „mirovne“ snage suspenduju izbore, zauzmu RTRS i smijene demokratski izabrani menadžment i profasionalce iz informativne redakcije, zabrane upotrebu ćirilice, nametnu nam genocid u Srebrenici, otkriju šta se desilo sa Davidom Dragičevićem, Vasića natjeraju da pije terapiju koju su mu psihijatri propisali, Ćeranića postave za direktora vrtića u Rudom, Vukotu proglase predsjednikom Republike Srpske, a Čavića za premijera i tako sjebu sigurnog demokratki izabranog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i unište Republiku Srpsku.

Bezbjednosna situacija u Republici Srpskoj je toliko krhka, da ne smijemo dozvoliti da nam nesretan slučaj i vjerovatnoća uruši Republiku Srpsku.

Zato braćo Rusi, proruske patriote, policijo Republike Srpske, gospođo od Vukotića, molim vas da Duška pošaljemo u neku daču u Rusiju, all inclusive plus dnevnice,  jer tamo je na sigurnom, a kada je on siguran sigurna je i Republika Srpska.

Do tada Bože čuvaj nam Vukotića, jer tako čuvaš Republiku Srpsku.

 

Prenošenje blogova i tekstova sa portala Frontal dozvoljeno je nakon isteka 48 časova od objave bloga ili uz pismeno odobrenje redakcije

 

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog