Srđan Puhalo

Srđan Puhalo je rođen 1972. godine u Foči, jer u Kalinoviku nije bilo porodilišta.Odrastao je u Kalinoviku uz pomoć roditelja, mnogobrojne familije i "Politikinog zabavnika". Čuvajući krave kod babe Radojke shvatio je da je život veoma težak, pogotovo u Kalinoviku. Do četrnaeste godine bio je učesnik dvije omladinske radne akcije, posjetio koncentracione logore Jasenovac i redovno se takmičio u "Titovim stazama revolucije", što je ostavilo neizmjerni trag na njegovoj krhkoj ličnosti. Srednju školu završio je u Sarajevu, a psihologiju je diplomirao u Beogradu. Iluzije je izgubio prilično rano, a nevinost dosta kasno. Preživio je dva rata, kao i veliku inflaciju u Srbiji, a onda je došao da živi u Banjaluku. Magistrirao je psihologiju u Banjaluci, a doktorirao u Sarajevu. Dobar je otac dvoje djece, a loš muž jedne žene. Nije nosilac nijednog ordena, ali zato ga krase mnogi epiteti kao što su soroševac, nevladinac, strani plaćenik, antisrbin, autošovinista, Bakirov Srbin. Mašta da postane profesor na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci. Ima mnogo problema sa pravopisom, stranim jezicima, potencijom i holesterolom.

Srđan Puhalo

Zašto ovo radite Banjaluci?

Dragi SNSD-ovci i ostali koalicioni miševi mekinjaši,

Samo da vam javim  da sam primio k znanju vaš odnos prema  budžetu grada Banjaluke za 2021. godinu, u odnosu na 2020. godinu  i da vas zamolim da se uozbiljite i ne zajebavate sa bužetom za 2022. godinu.

Ako sam dobro razumio, a mislim da jesam, grad Banjaluka je 2020. godine za investiciono održavanje gradskih saobraćajnica imao na raspolaganju 728 000 КM, da bi to 2021. godine bilo smanjeno na 50 000 КM.

U 2020. godini za modernizaciju gradskih makadamskih saobraćajnica izdvojeno skoro 500 000 KM, a ove godine za tu namjenu novca nije bilo.

Za zimsku službu  u budžetu je bilo predviđeno 1 100 000 KM, ali je amandmanima skupštinske većine sa ove stavke skinuto 400 000 KM i ostalo je tek 700 000 KM.

Nekada je grad Banjaluka za čišćenje grada odvajao 3 500 000 KM, a ove godine amandmanima na predloženi budžet taj iznos je umanjen na 2 700 000 KM, što je umanjenje od oko 800 000 KM.

Ovaj grad je nekada na zelenilo trošio i do 2 000 000 KM, da bi ga vi u 2021. godini prepolovili.

Ovo što radite oko novog parka mnogo je glupo, eto da ne bude da vam nisam rekao.

Da li ste svejsni da na ovaj način sami sebi pucate u nogu?

Dragi SNSD-ovci i ostali koalicioni miševi mekinjaši, nemojte da potcjenjujete inteligenciju Banjalučana i mislite da oni ne znaju šta radite. 

Mali je ovo grad i sve se zna.

Banjaluka će preživjeti rupe na putevima, lišće na trotoarima, pune kontejnere i snijeg na putevima, ali nisam siguran da ćete, ako ovako nastavite, na sledećim izborima dobiti upola glasova koliko ste dobili na prošlim izborima.

Ovako pokvarenu igru ne može kompenzovati ni stranačka infrastruktura, ni mediji koji rade za vas, ni RTRS, niti Milorad Dodik.

Ovo što vi radite Banjaluci je nepojmljivo, neprihvatljivo i neoprostivo.

Politika nije kažnjavanje građana zato što nisu izabrali vašeg gradonačelnika.

Politika je da nas ubijedite da su vaše ideje bolje od Stanivukovićevih, da su vaši ljudi sposobniji od Stanivukovićevih i da to pokažete na djelu.

Imali ste 15 godina da od Banjaluke napravite šta želite i napravili ste šta ste napravili,  sada je vrijeme da pustite druge da to pokušaju.

Zato im je potreban budžet.

P.S. I da, ovo što radite sa mostom u Obilićevu je baš odvratno. Imaćemo to na umu u septembru 2022. godine.

 

Preuzeto sa: blogger.ba

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog