Vijesti

Humanitarna akcija "Trka za život" 23. februara na Poljicama

Olimpijski centar ''Jahorina'' već treću godinu za redom organizuje Humanitarnu akciju ''Trka za život'' koja će se ove godine realizovati 23.februara u 12 časova na Poljicama.

Sredstva prikupljena ovom akcijom idu na račun Udruženja za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama ''Sunce'' iz Pala i ''Srce za djecu'' iz Sarajeva. 

Akcija podrazumijeva ski trku u kojoj će učestvovati svi ljubitelji Jahorine, od djece do veterana i svi zajedno za jedan cilj, život, radost i bezbrižnost korisnika ovih udruženja  - DJECE.

Trka će biti podjeljena u dvije kategorije – ODRASLI (stariji do 12 godina) I DJECA (mlađi od 12 godina). Nagrađeni će biti troje najbržih u svim kategorijama: Muškarci x 3, Žene x 3, Djeca x 3, najbrži border i najbrža borderka. Nagrade su obezbjedili partneri trke hotel Termag, Vučko, Lavina, Nebojša, Winter i Planet Bike.

Nakon trke uslijediće i humanitarni koncert sa početkom u 14:00 časova takođe na platou Poljice – sve učesnike trke i goste Jahorine svojim nastupom će uveseliti OK Band.

Učešće u humanitarnoj akciji je moguće i kupovinom posebno dizanijranih majica za ovu priliku koje će se 7 dana pred trku prodavati na lokaciji Poljice ali i u Jahorina shopu u Olimpijskom baru na vrhu planine po cijeni od 20 KM! 

Prijaviti se možete na sljedećem linku: https://www.oc-jahorina.com/humanitarna-trka-za-zivot/

 

Frontal

 

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog