FOTO

Topli izvori koji pružaju jediinstveno iskustvo (FOTO)

Mali planinski gradić poznat po skijalištu i više izvora, Stimbot je dobio ime po jednom izvoru koji je nekada zvučao kao parni motor na brodu. Lokalne priče kažu kako je izgradnja željeznice početkom 1900-ih utišala zvuk parnog broda.

Stroberi park, na 15 minuta vožnje od Stimbot Springsa u Koloradu, pruža vam mogućnost da budete u prirodi onako kako je to priroda i namjeravala.

Svaka zgrada, izgrađena od drveta i kamena, stapa se sa dolinom okruženom jasikama i jelkama pokrivenim snijegom.

Iako je tokom dana odjeća neophodna, naturizam je nešto ćete iskusiti u ovom parku.

"To je nešto što se nadamo da ćemo vidjeti - ili ne vidjeti - poslije mraka", izjavio je Džo Stepan, generalni direktor Stroberi parka.

"Želimo da zadržimo rustikalnu atmosferu, da lјudi mogu da uživaju u toploj vodi kao da se nalaze u prirodnom okruženju negdje usred šume."

Jedino što čujete dok uranjate u toplu vodu jeste njen žubor dok se spušta niz bazene od vrha izvora do potoka ispod, a snijeg prigušuje većinu ambijentalne buke.

Temperatura glavnog izvora je izuzetno visoka, a hladna voda iz potoka koji teče kroz dolinu koristi se za regulaciju temperature bazena.

Ovo izvorište tople omogućava uživanje u onom najbolјem što priroda nudi. Pored toga, postoje sobe za masažu uklesane u brdo, možete da se opustite i ublažite stres nakon napornog dana.


Izvor: cnn.com

 

 

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog