Sport

Mladi Banjalučanin potpisao za Crvenu zvezdu

Banjalučanin Đorđe Marjanac je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Mladi košarkaš rođen je 2004. godine i bio je član reprezentacije Srbije za igrače do 15 i 16 godina, jedan je od najtalentovanijih igrača na poziciji krilnog centra i centra u svom uzrastu.

Beograđani su tako nastavili sa dovođenjem talentovanih igrača nakon što su potpisali Vudragovića, Topića, Gagića, Gačića, Mišića.

Veliki ponos i čast za mene, postao sam član kluba koji je najveći u regionu. Ovaj dolazak u Crvenu zvezdu je i potvrda da su svi moji koraci do sada bili dobri, i da sam na pravom putu ka onome što je moj cilj–  a to je da stignem do seniorske konkurencije i prvog tima. Dolazak u Crvenu zvezdu je i veliko zadovoljstvo za mog oca i moje bake svi su veliki Zvezdaši. Znam većinu momaka iz ovog tima, znamo se i iz reprezentacije i sa utakmica koje smo igrali. Preostaje nam da radimo, treniramo i napredujemo- rekao je Marjanac prilikom potpisa višegodišnjeg ugovora sa KK Crvena zvezda koji će trajati do 2023.godine.


Izvor:srpskainfo.com
Twitter
Anketa

U Banjaluci postoje ulice koje nose imena lokalnih četničkih komandanata: Da li bi ste podržali njihovo preimenovanje?

Rezultati ankete
Blog