Vijesti

Dodik pisao Trampu

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je američkog predsjednika Donalda Trampa informisao u pismu o aktuelnoj situaciji u BiH, jer smatra značajnim da on i njegovi saradnici budu obaviješteni o tome na koji način se u BiH odvija situacija.

Dodik je rekao da je veoma važno razumjeti da u Americi postoji politika predsjednika, koju je podržavao od početka, a to je politika nemiješanja u unutrašnje stvari drugih zemalja.

Dodik je napomenuo da tamo postoji ono što ni sam Tramp nije uspio da pobijedi, a to je duboka država u Americi, koja je ostatak prethodnih vlasti.

- U tom pogledu želimo da izbjegnemo da budemo kolateralna šteta neistina ili domunđavanja tih raznih ostataka takozvane "duboke države" i mislimo da je veoma važno da Tramp i njegovi najbliži ljudi budu obaviješteni o tome na koji način se ovdje odvija situacija - rekao je Dodik juče u Banjaluci.

On je napomenuo da je više puta pisao Trampu i da će nastaviti da mu piše, a odgovor na ta pisma su ponašanje, stavovi, te sve manje miješanje stranaca u BiH.

 

Izvor: SRNA
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog