Vijesti

Liderstvo u doba krize

Poslovni forum menadžera Bijeljina 2020: ReThink & ReStart

Centar za edukaciju PRO EDUCA iz Banjaluke će, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mjera i preporuka, 27. i 28. oktobra u Bijeljini organizovati, šesti po redu, Poslovni forum menadžera Bijeljina 2020.

Broj učesnika Poslovnog foruma menadžera je ograničen, u skladu sa važećim mjerama i preporukama, ali je za sve one koji žele pratiti dvodnevni program, Centar za edukaciju PRO EDUCA omogućio live prenos događa putem svoje Facebook stranice: facebook.com/ProEduca i YouTube kanala: youtube.com/proeducabih. Generalni pokrovitelj šestog izdanja Poslovnog foruma menadžera je Grad Bijeljina. Pokrovitelj je Vlada Republike Srpske, a partner Područna privredna komora Banja Luka.


Treći put je Grad Bijeljina domaćin događaja, a ove godine, umjesto novih trendova iz oblasti savremenog poslovanja, organizatori su odlučili predavanja i panel diskuje posvetiti osnovama biznisa, etičkog poslovanja, te u duhu vremena – restrukturisanju organizacija za i zbog "nove normalnosti", izazovima u doba pandemije za privedu, ali i dualnom obrazovanju. 

"Bijeljina se polako ali sigurno pozicionira na mapi važnih poslovnih događaja, uspješnih priča i kvalitetnih prilika za razvoj i ulaganja. Ovo je treći put da organizujemo Poslovni forum menadžera u Bijeljini i to je samo jedan od načina da našem gradu i našoj regiji obezbijedimo reputaciju kakvu zaslužuju. Već treću godinu okupljamo najuspješnije menadžere i lidere, ne samo iz Republike Srpske, nego i iz regiona.  Njima želimo pokazati kako Semberija kao regija ima velike potencijale i resurse za razvoj privrede, poljoprivrede  i turizma, a od njih nesebično dobijamo informacije i znanja o posljednjim trendovima u poslovanju, upravljanju i liderstvu. Mi u Bijeljini nastojimo politikom saradnje i korištenjem znanja i dobre prakse obezbijediti bolji život građana. Kada je riječ o upravljanju krizom, te konkretno prevazilaženju krize izazvane pandemijom korona virusa, mnogo nade polažemo u edukaciju kadrova – kako iz javnog, tako i iz privatnog sektora i zato ćemo i ove godine, poštujući sve epidemiološke mjere i preporuke u Bijeljini organizovati Poslovni forum menadžera", istakao je Mićo Mićić, gradonačelnik Bijeljine. 

Forum menadžera od 2015. godine okuplja stručnjake i najsposobnije ljude domaće i regionalne privrede, od privatnog sektora, preko banaka i osiguravajućih kuća, do javnih preduzeća i institucija, kako bi kroz prenos znanja i iskustava pružili podršku liderstvu i menadžentu u svim oblastima i okolnostima. Upravo zbog toga, u inoviranom formatu koji kombinuje predavanja uživo sa emitovanjem putem svojih medija i platformi, organizatori su ponovo okupili najbolje i najzanimljivije sagovornike u ovom trenutku, da tokom dvodnevnog programa govore o osnovama uspješnog biznisa, posebno u kriznim vremenima,  stanju privrede u doba korone, prilikama koje donosi dualno obrazovanje, porodičnim firmama i  drugim važnim temama.


Cilj projekta Poslovni forum menadžera, prvog događaja sa ovom tematikom kod nas, je da se rukovodiocima, menadžerima, donosiocima – često velikih i teških odluka - ponudi prilika za kontinuiranu edukaciju, uvidi u promjene i najnovije trendove u oblasti menadžmenta. Ova godina ni po čemu nije ista ili slična prethodnim godinama, pa će tako i program Poslovnog foruma menadžera Bijeljina 2020. – predavanja i panel diskusije, biti drugačiji. Kontinuitet edukacije i upravljanje promjenama važniji su nego ikad.

 

Frontal
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog